Richard Simmons laskettiin haudan lepoon

Fitness-guru menehtyi vain päivä syntymäpäivänsä jälkeen.

76-vuotiaana kuollut yhdysvaltalainen fitness-guru Richard Simmons on laskettu haudan lepoon, kertoo New York Post. Lehden mukaan Simmonsin yksityiset hautajaiset järjestettiin perheen sekä läheisimpien ystävien läsnäollessa Los Angelesissa perjantaina. 

– Rakas Dickymme laskettiin haudan lepoon tänä aamuna ainoastaan perheen ja lähimpien ystävien ympäröimänä. Rukoilemme rakkauttanne ja tukeanne tänä erittäin vaikeana aikana, Simmonsin tiedottaja Tom Estey kommentoi.

Simmonsin viimeinen leposija on Westwood Village Memorial Park -hautausmaalla Westwoodin kaupunginosassa Los Angelesissa.

Simmons löydettiin elottomana kotoaan lauantaiaamuna 13. heinäkuuta, vain päivä 76-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen. Poliisin mukaan kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta ja sitä tutkitaan luonnollisena kuolemana. Tutkinta on edelleen kesken.

Simmons nousi julkisuuteen 70- ja 80-luvuilla, kun hän avasi lukuisia kuntosaleja Los Angelesissa. Elämänsä aikana hän julkaisi useita jumppavideoita, sekä lukuisia terveellisen elämän keittokirjoja. Simmons tunnettiin räväkän energisenä esiintyjänä. 

Simmons vetäytyi julkisuudesta vuonna 2014 sairastuttuaan ihosyöpään. Hänen kerrottiin sittemmin parantuneen sairaudesta.

Lue myös:

    Uusimmat