Floyd Mayweather esitteli uutta "leluaan" – huomio kiinnittyi melkoiseen näkyyn pelkääjän paikalla

Nyrkkeilysuuruus Floyd Mayweather esitteli hiljattain uutta ökyautoaan. Huomio kiinnittyi näkyyn niin sanotulla pelkääjän paikalla.

Floyd Mayweather on hankkinut viime vuosina viljalti luksus- ja urheiluautoja. Äskettäin nyrkkeilylegendan autotalli täydentyi Brabusin tuunaamalla Mercedes-AMG G 63:lla, jota on valmistettu rajoitettu erä. 

Mercedes G Brabus 700 Tiffany Editionin arvo voi olla Marcan mukaan yli 300 000 euroa. Mercedes G Brabus 700:n perusversio ilman lisäosia maksaa jo 226 000 euroa.

Mayweatherin menopelissä on 700 hevosvoimaa. Yli kaksi tonnia painava auto kulkee 240 kilometriä tunnissa ja kiihtyy nollasta sataan 4,9 sekunnissa.

Ulkoa tumman auton penkit ovat vaaleansinisiä. 

Seteleitä penkillä 150 000 euron edestä?

Mayweather kutsuu menopeliään "Money Team Limited Edition Tiffany Brabusiksi". Hän kertoi sen olevan "yksi uusimmista leluistaan".

Yhdysvaltalaislegenda esitteli autoaan ja sen sisustaa Instagramissa videoin. Huomion pysäyttää näky oikealla etupenkillä: valtava setelipakka ja arvolaukku.

Laukku on Hermeksen Himalaya Birkin -mallia, joka maksaa satojatuhansia euroja. Marca puolestaan arvioi, että Mayweatherilla olisi etupenkillä 100 dollarin seteleitä peräti noin 150 000 euron edestä.

Näet Mayweatherin Instagram-julkaisun alta. Painamalla nuolta oikealle näkyy kuvaa etupenkiltä laukun ja setelipakan kera.

Pikkurahasta "Money Mayweatherillä" ei ole pulaa. Hänen nettovarallisuudensa on arvioitu olevan muutaman sadan miljoonan euron luokkaa.

Mies saavutti aikanaan maailmanmestaruuksia peräti viidessä eri painoluokassa.

Lue myös:

    Uusimmat