Gogi Mavromichaliksen ja Kia Lehmuskosken TTK-tarinaan tuli särö – näin kävi, kun "viettelemään" astui toinen tähtiopettaja

Gogi &  Liisa - Luotathan 3:56
Katso videolta Gogi Mavromichaliksen ja Liisa Setälän paso doble.

Gogi Mavromichalis ja Liisa Setälä esittivät kiihkeän paso doblen Tanssii Tähtien Kanssa -parinvaihtoviikolla.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa vietettiin sunnuntaina 13. lokakuuta parinvaihtoviikkoa. Parit arvottiin edellisenä sunnuntaina urheiluteemaisen lähetyksen päätteeksi. Parinvaihtoviikolla tanssitaan uuden suomalaisen musiikin tahtiin.

Gogi Mavromichalis  ja Liisa Setälä  tanssivat jaksossa paso doblen Mirellan  kappaleen Luotathan tahtiin. Mavromichaliksella on oman opettajansa Kia Lehmuskosken  kanssa ollut tansseissaan jatkuva teema, jossa he ovat kertoneet kahden kuvitteellisen rakastavaisen etenevää tarinaa. Setälän kanssa tulkittu paso doble kertoo puolestaan houkutuksesta, "jota ei voi ohittaa". 

Tuomariston mukaan tarinan kiihko ja intohimo olivat parketilla läsnä. Jukka Haapalainen  antoi Mavromichalikselle ohjeita erityisesti tanssiasennosta ja hänen keskilinjastaan. 

Helena Ahti-Hallbergin  mukaan tanssissa oli intensiivinen tunnelma, Mavromichaliksen hartioihin tuli hieman jännitystä paso doblessa ja muutoinkin tuomari pisti merkille kehitettäviä asioita. Myös hyviä puolia löytyi. 

– Vähän heittelevää laatua. 

Jorma Uotinen  oli samoilla linjoilla. 

Mavromichalis ja Setälä saivat tuomaristolta yhteensä 23.

'Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30.

Lue myös:

    Uusimmat