Gogi Mavromichaliksen suurta onnistumista TTK-parketilla edelsi tuskien taival: "Rankin viikko"

Gogi Mavromichalisin ja Kia Lehmuskosken suurta onnistumista edelsi tuskien taival 3:59
Videolla Gogi Mavromichalis ja Kia Lehmuskoski kertovat haastavasta viikostaan ja ajatuksistaan parinvaihtoa koskien

Gogi Mavromichalikselle toistaiseksi haastavimmaksi tanssiksi osoittautui quickstep, joka toi kuitenkin juontajalle hänen ja Kia Lehmuskosken Tanssii Tähtien Kanssa -kauden ensimmäiset kympit. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -lähetyksessä sunnuntaina 6. lokakuuta pyörähdeltiin parketilla urheiluteeman mukaisesti. Illan suurimpiin osallistujiin lukeutuivat Gogi Mavromichalis  ja tähtiopettaja Kia Lehmuskoski, jotka saivat quickstepistaan kauden ensimmäiset kymppinsä. 

Ne eivät tulleet helpolla. Kaksikko kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen suoraa lähetystä edeltävän viikon olleen heille äärimmäisen haastava. 

– Rankin viikko tähän saakka. Tämä quickstep oli minulle mahdoton. Taottiin tätä vielä eilen (lauantaina) illalla joskus kahdeksalta täällä, tänne tultiin, että tämä ei vieläkään mene maaliin, Mavromichalis kertasi. 

Lähetyspäivän aamunakin Mavromichalis kertoo jännittäneensä sitä, kuinka esitys tulisi menemään. Läpimenoihinkaan hän ei ollut vielä tyytyväinen. Jotain kuitenkin tapahtui, ja asiat loksahtivat paikoilleen Mavromichaliksen mielessä kriittiseen aikaan. 

– Meillä aina tapahtuu siinä lopussa se, että naks, ja sitten vaan pidetään kivaa, Mavromichalis jatkoi. 

– Tänään se kuitenkin naksahti jotenkin erityisesti. Kun musiikki lähti näin, että nyt mennään. Ja sitten mentiin, ja tuli vaan sellainen, että kaikki loksahti, Lehmuskoski jatkaa. 

Esityksellään kaksikko pääsi myös toteuttamaan Lehmuskosken salaisen unelman. Hän kertoi katselleensa kesällä Dallasin cheerleaderit -sarjan ja miettineensä tuolloin, että olisipa nuorena päässyt harrastamaan myös cheerleadingia. 

Ennen urheiluteemajaksoa Lehmuskoski oli ajatellut antavansa tanssioppilaan ehdottaa heidän esityksensä teemaa. Kun Mavromichalis viestitti opettajalleen ja ehdotti "jenkkifutaria ja cheerleaderia" oli Lehmuskoski myyty. 

Parinvaihtoviikko kutkuttaa kumpaakin. Urheilujakson päätteeksi suoritetussa arvonnassa Mavromichalis parikseen tähtiopettaja Liisa Setälän  ja Lehmuskoski puolestaan tähtioppilas Bessin. Mavromichalis arveli parinvaihtoviikon tekevän hyvää kaikille, sen ollessa paineettomampi kun sunnuntain suoran lähetyksen päätteeksi kukaan ei joudu kotimatkalle. 

– Se on aika semmoista leikkimistä nyt ja kokeilua taas uuden ihmisen kanssa. Mielestäni se on tosi kiva. Ja kun tiedän, että pääsen taas takaisin Kian luo vielä, Mavromichalis pohti. 

– Sanoin kyllä Gogille, että älä unohda minua sitten viikossa. Tulee ehkä vähän ikävä, Lehmuskoski naureskeli. 

Yllä olevalla videolla Gogi Mavromichalis ja Kia Lehmuskoski jakavat tarkemmin mietteitään tulevasta parinvaihtoviikosta sekä uusista pareistaan. Alla olevalla videolla kaksikon quickstep edellisessä lähetyksessä. 

Gogi & Kia – Are You Gonna Be My Girl 3:51

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat