Gogi Mavromichaliksen vaimo on saanut kotona maistiaisia kumppaninsa TTK-matkasta: "Syttyi samantien"

Gogi Mavromichaliksen puoliso on saanut kotona maistiaisia kumppaninsa TTK-matkasta: "Syttyi samantien" 3:46
Videolla Gogi Mavromichalis ja Kia Lehmuskoski kertovat TTK-taipaleensa alusta ja mikä asia osoittautui suurimmaksi haasteeksi ensimmäisessä tanssissa.

Gogi Mavromichaliksen ja Kia Lehmuskosken ensimmäinen yhteinen Tanssii Tähtien Kanssa -esiintyminen oli kaksikolle suuri onnistuminen.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman suorat lähetykset alkoivat sunnuntaina 8. syyskuuta. Illan parhaaksi pariksi tuomaripisteiden perusteilla ylsivät Gogi Mavromichalis  ja tähtiopettaja Kia Lehmuskoski. Kaksikon ensimmäinen TTK-tanssi oli cha cha cha, josta he saivat tuomareilta yhteensä 24 pistettä. 

Suoran lähetyksen päätteeksi Mavromichalis ja Lehmuskoski kertoivat tunnelmistaan MTV Uutisille. Mavromichalis kiitteli pariaan erityisen onnistuneesta koreografiasta sekä tämän tavasta opettaa tanssia. 

– Se on vaan niin ilo tulla mukaan, kun pro opettaa, että miten siinä täytyy olla mukana. Parhaani yritin, ja se näköjään meni ihan hyvin, Mavromichalis tunnelmoi. 

– Se meni todella hyvin, olen niin ylpeä hänestä, Lehmuskoski totesi. 

Oppilaana Mavromichalis on ollut Lehmuskosken mukaan hyvin "terveellä tavalla kunnianhimoinen", joka haluaa treenata kovaa ja intensiivisesti. Tanssiparin harjoitukset ovat Lehmuskosken mukaan olleet varsin tehokkaita. 

– Tuntimäärät eivät ole mitään järjettömiä, treenataan noin neljä tuntia päivässä ja siitä ajasta Gogi on todella kuunteleva, ottaa opin vastaan, treenaa kovaa, hikoilee paljon. Mutta meillä on tosi kivaa ja koko ajan sellainen pilke silmäkulmassa, meillä on ihan superkivat kolme viikkoa ollut jo tässä kohtaa. 

Yksi asia cha cha chata opetellessa osoittautui Mavromichalikselle kuitenkin erityisen haastavaksi omaksua ja oppia. 

– Se oli se perusaskel. Sitä me joka päivä hinkattiin. 

Ennen TTK-kauden alkua Mavromichalis kertoi, ettei paritanssien maailma ollut hänelle entuudestaan täysin vieras, sillä hän on käynyt aikoinaan puolisonsa kanssa yhdessä tanssitunneilla. Mavromichaliksen mukaan Lehmuskosken kanssa opittuja tanssiaskelia on käyty läpi myös kotona. 

– Näytin hänelle, mitä ollaan harjoiteltu, ja hänhän syttyi samantien ja oli ihan innoissaan ja sanoi, että voi vitsi, kun pääsisi itsekin ja hänen lantio heilui. Olin että vau, kuinka ihanaa nähdä, että olisi ihanaa nähdä hänetkin joskus tekemässä lisää tanssia. 

– Mehän olimme vuosia sitten (tanssikurssilla) hänen kanssa, ja se oli vain sellainen alkeet. Mutta ehkä tästä syttyi nyt kipinä. 

Gogi & Kia - Beggin’ 4:31

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat