Häät ovat ennen kaikkea kahden onnellisen ihmisen juhla. Tärkeintä on, että juuri hääparilla on kivaa. Toki heidän ilonpitoonsa vaikuttaa juhlaväen kesken vallitseva tunnelma ja siksi myös juhlaväestä pidetään hyvää huolta.
Ruoka on häissä suuressa roolissa. Sen voi tarjota illallisena hienosti lautasilta tarjoiltuna tai seisovasta pöydästä. Ensin mainittu sopii pieniin intiimeihin häihin ja buffetpöytä mahtijuhliin.
Olemme suunnitelleet kaksi erilaista menukokonaisuutta. Toinen on hienostunut illallinen, jossa ruoka tarjoillaan suoraan pöytään. Ruokalajeja tässä menussa on kolme, mutta haluttaessa sitä voi hyvin venyttää vielä hienommaksi ja ihanammaksi esimerkiksi juustoilla tai hääkakulla, jota seuraa tietysti kahvi ja konvehdit. Menussa on tarjolla kotimaisia aatelisherkkuja kuten lohta, mätiä, poroa ja punaherukoita.
Buffetpöydän olemme luoneet italialaistunnelmissa. Tarjolla on italialaisen keittiön herkkuja kuten mozzarellaa, oliiveja ja parmankinkkua perinteistä poikkeavalla tavalla. Herkkuhetken päättää tietenkin tiramisu.
Kaikki ohjeet on 10:lle hengelle.
Istuva hääillaillinen
Lohipastrami ja mätiperunasalaattia
Taikinoitua poronfileetä, rosmariinijuureksia ja mustaherukkakastiketta
Punaherukkakeitto ja mascarponevaahtoa
Italialainen hääbubuffet
Kesäkurpitsa-parmankinkkupaistos
Paahdetut tapenade- ja pestoleivät