Hai hyökkäsi maailmanmestarin kimppuun: "Irrotti melkein käteni"

Darts-tähti Michael Smithin vuosi oli alkaa pahimmalla mahdollisella tavalla jouduttuaan pelottavaan kohtaamiseen hain kanssa.

Vuoden 2023 maailmanmestari on parhaillaan Lähi-idässä, vuoden ensimmäisessä World Series -turnauksessa Bahrainissa.

Smith on joutunut matkan aikana jo pariinkin läheltä piti -tilanteeseen niin heittotaululla kuin sen ulkopuolellakin.

Ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa Smith oli lähellä kärsiä yllättävän tappion Paolo Nebridalle, mutta selviytyi kahden ottelutikan yli 6-5-voittoon.

Brittitähti oli onnekas myös viikon alkupuolella, kun hänen kalastusreissunsa oli vähällä päättyä katastrofaalisin seurauksin.

Smithin syöttiin tarttui kalan sijaan suurikokoinen hai, joka oli vähällä repiä 33-vuotiaan englantilaisen heittokäden irti.

– Arabikalastuksessa ei ole vapoja, vain siimaa, Smith kertoi ITV Sportin haastattelussa.

– Muutamassa minuutissa onnistuin tarttumaan parimetriseen haihin. Se ei tuntunut olevan niin iso, mutta kun se nousi veneemme vierelle, se alkoi pistää vastaan. Se kiskaisi kädestäni, melkein irrotti käteni, mutta onneksi se on nyt parantunut.

Bolly Boy -lempinimeä kantavan Smithin viime vuosi oli vaikea. Keskittyminen oli maailmanmestaruuden jälkeen kaikessa muussa kuin oman pelin kehittämisessä.

– Vuonna 2022 pääsin kaikkiin finaaleihin, mutta viime vuosi oli hieman vaikea. Se oli omaa syytäni. Olin liian kiireinen juhlimassa ja pitämässä hauskaa, Smith saneli.

– Kun näin Luken [Humphriesin] voittavan maailmanmestaruuden, se sattui. Olin menettänyt tittelini. Nyt minun on tehtävä vielä kovemmin töitä saadakseni se takaisin.

Lue myös:

    Uusimmat