Häkellyttävän saksipotkumaalin taiteillut Manchester United -tähti hurmasi jälleen

Alejandro Garnachon hurja vire jatkuu – Valioliigassa äskettäin osunut iski nopeasti myös Galatasarayn verkkoon 1:28
Alejandro Garnachon hurja vire jatkuu – Valioliigassa viikonloppuna säväyttänyt iski nopeasti myös Galatasarayn verkkoon

Manchester United metsästää jalkapallon Mestarien liigassa keskiviikkona elintärkeitä pisteitä Turkista Galatasarayn vieraana. Ottelun ensimmäinen puolituntinen piti sisällään kolme maalia, joiden myötä Manchester United johtaa ottelua 2–1.

Peliä oli pelattu 11 minuuttia, kun Unitedin kapteeni Bruno Fernandes ja Rasmus Höjlund alustivat paikan Alejandro Garnacholle, joka viimeisteli kylmästi etuylänurkkaan.

Evertonia vastaan Valioliigassa hiljattain huimaavan saksipotkumaalin tehnyt Garnacho teki näin samalla uransa ensimmäisen maalin Mestarien liigassa.

Vieraiden seuraava maali nähtiin vain seitsemän minuuttia myöhemmin. Fernandes esitteli hämmästyttävää potkutekniikkaansa ja United siirtyi kapteeninsa unelmavedolla 2–0-johtoon. Osuma oli portugalilaisen ensimmäinen tällä kaudella Mestarien liigassa.

Bruno Fernandesilta unelmalaukaus ylänurkkaan – Manchester United jo 2–0-johtoon Turkissa 1:17

Kotijoukkue sai vapaapotkun 29. minuutilla, jonka laukoi maalivahti Andre Onanaa hämänneen kuvion myötä verkkoon Hakim Ziyech.

Manchester United on hävinnyt tämän kauden Mestarien liigassa tähän mennessä molemmat ottelunsa, joissa se on tehnyt kamppailun ensimmäisen maalin. Jos United häviää tänään, sen unelma jatkopaikasta murenee.

Ovela vapaapotkukuvio tuotti tulosta – Hakim Ziyech sijoitti Galatasaraylle 1–2-kavennuksen 0:59
Ovela vapaapotkukuvio sekoitti Manchester Unitedin maalivahdin Andre Onanan pasmat

B-lohkon ottelussa Sevilla nousi taisteluun jatkopaikasta, kun se johtaa kotiotteluaan PSV:tä vastaan tauolla 1–0 Sergio Ramosin maalilla.