Halle Berryn parjatusta roolista 20 vuotta – muistelee Kissanaisen aiheuttamaa kohua

Halle Berry nähtiin valkokankaalla Kissanaisena tasan 20 vuotta sitten. 

Näyttelijä Halle Berry astui ikonisen kissanaisen saappaisiin vuonna 2004 Catwoman-elokuvassa. Filmi sai kriitikoilta ja katsojilta ilmestyttyään murska-arviot.

Berry nappasi suorituksestaan myös Razzie-pystin. Razziet ovat niin sanotut "anti-Oscarit", missä palkinnot jaetaan huonoiten suoriutuneille. Berry saapui tuolloin itse henkilökohtaisesti noutamaan palkintonsa vuoden huonoimpana naisnäyttelijänä. 

– Haluan kiittää Warner Bros. -yhtiötä itseni roolittamisesta tähän p*skaan, jumalattoman huonoon elokuvaan, Berry totesi kiitospuheessaan.

Vuosia myöhemmin fanit ovat kuitenkin löytäneet elokuvan jälleen. Elokuva on noussut nopeasti kulttimaineeseen. 

Berry jakoi Instagram-tilillään otoksia ikoniseksi nousseesta roolistaan seuraajilleen. 

– Kuka olisi uskonut, että tämä elokuva olisi näin rakastettu tänä päivänä, toisin kuin sen julkaisuvuonna 2004? Berry kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Elokuvan tähdet ja tekijät muistelivat myös tuoreessa Entertainmet Weeklyn haastattelussa Catwomanin tekoa ja sen vastaanottoa. 

Leffa sai jo ennen julkaisuaan kritiikkiä, kun kuvia Berryn asusta Kissanaisena levisi julkisuuteen. 

– Fanit olivat järkyttyneitä asusta. Se oli jotain erilaista, mutta miksi tehdä Catwomanin uusintaa, jos et aio ottaa riskejä tai tuoda siihen jotain erilaista? Kauneus oli siinä, että se sopi paremmin versiooni hänestä, vartalolleni, kuka olin ja herkkyydelleni, Berry kommentoi lehdessä. 

Lue myös:

    Uusimmat