"Haluan olla täällä urani loppuun saakka" – NBA-supertähti hieroi satojen miljoonien sopimuksen

NBA-koripalloliigan suurimpiin tähtiin lukeutuva Joel Embiid on päässyt sopuun jatkosopimuksesta seuransa Philadelphia 76ersin kanssa. 

Eikä diilissä napeilla pelata. Seura ei paljastanut sopimuksen yksityiskohtia, mutta ESPN kertoi lähteisiinsä nojaten, että osapuolet löysivät yhteisymmärryksen kolmevuotisesta ja 192,9 miljoonan dollarin eli noin 173 miljoonan euron sopimuksesta.

Embiidin uratienestit nousevat sopimuksen myötä 514,8 miljoonaan taalaan eli noin 461 miljoonaan euroon. NBA-historiassa vain LeBron James, Stephen Curry ja Paul George ovat ESPN:n mukaan saaneet urallaan enemmän palkkaa.

Sentterinä pelaava Embiid, 30, on pelannut liigassa kaudesta 2016–17 lähtien ja edustanut alusta alkaen 76ersia. Hänet palkittiin liigan arvokkaimman pelaajan MVP-pystillä kaudella 2022–23.

– Philadelphia on kotini. Haluan olla täällä urani loppuun saakka. Töitä riittää tehtäväksi, ansaitsette mestaruuden ja luulen, että olemme vasta päässeet alkuun (mestaruusjahdissa), Embiid viestitti 76ers-faneille Instagram-tilillään.

 

Lue myös:

    Uusimmat