Halvaantunut Sanni Hakala, 26, saamassa ison potin – suomalaistähtiä mukana keräyksessä

Halvaantuneelle jääkiekkoilijalle Sanni Hakalalle pystytetty rahakeräys on tuottanut jo lähes 50 000 euron arvoisen potin. Entinen maajoukkuetähti on jo aiemmin kiitellyt kaikkia lahjoittajia saamastaan tuesta.

Traagisella tavalla marraskuussa pelatussa jääkiekko-ottelussa halvaantuneen Sanni Hakalan, 26, karu kohtalo on saanut jääkiekkoväen tukemaan entistä Naisleijonien ja ruotsalaisseuran HV71:n pelaajaa.

Gofundme-sivustolle Hakalan seuran pystyttämä tukikeräys on ylittänyt jo 500 000 kruunun tavoiterajan. Lauantaina 13. tammikuuta summa oli hieman yli 528 000 kruunua eli runsaat 47 000 euroa. 

Joulukuun 9. päivänä perustettuun keräykseen lahjoittajia on kertynyt yli tuhat, joiden joukossa lukuisia jääkiekosta tunnettuja nimiä, kuten Pekka Rinne, Jesperi Kotkaniemi, Minnamari Tuominen ja Mikko Koskinen

Hakala julkaisi joulun alla kuvan itsestään ja puolisostaan Danielle Stonesta. Kuvan ohessa kaksikko ilmaisi kiitollisuuttaan kaikesta saamastaan tuesta.

– Prosessoimme vielä uutta elämäämme, mutta halumme vain sanoa kiitos jokaiselle tuestanne. Oli se sitten viestejä, puheluita, vierailuja tai lahjoituksia tukikeräykseen, Hakala kirjoitti kuvan oheen.

– Teidän tukenne on auttanut meitä tähän asti ja sai meidät ymmärtämään, että emme ole yksin tällä matkalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat