Jukka Jalonen järkyttyi Sanni Hakalan halvaantumisesta – jakaa nyt tärkeää viestiä asiaan liittyen

Jukka Jalonen avaa Leijonien tuoreita EHT-valintoja, palaa myös Karjala-turnauksen näyttöihin 5:16
Video: Jukka Jalonen avaa Leijonien tuoreita EHT-valintoja, palaa myös Karjala-turnauksen näyttöihin

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen uskoo, että Suomen Jääkiekkoliitto voi jakaa taloudellista tukea reilu viikko sitten halvaantuneelle Sanni Hakalalle.

Naisleijonista tuttu Hakala, 26, loukkaantui vakavasti, kun hän ajautui maalitolppaa päin Ruotsin liigan ottelussa.

Jo itse pelistä jaettiin hyvin huolestuttavia viestejä. Käynnissä ollut kamppailu keskeytettiin, kun Hakala lähetettiin sairaalaan.

Lopulta selvisi, että Hakala halvaantui tilanteessa.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen järkyttyi uutisesta.

– Sitä toivoo, että hän pystyisi vielä joskus kävelemään. En tiedä hänen tilanteestaan sen tarkemmin, että onko toivoa olemassa. Toivottavasti. Hän on kuitenkin nuori ihminen, niin ovathan tämmöiset rajuja hommia. Onneksi näitä on tullut aika vähän, mutta osaltaan sen takia nämä kolahtavat vielä enemmän, kun joskus sattuu jotain äärimmäisen vakavaa, Jalonen sanoi maanantaina maajoukkueiden julkistustilaisuudessa. 

Leijonien valmentamisen lisäksi Jalonen on myös kiekkoilevan pojan isä. Jalonen myöntää, että tuoreet, hyvin karut uutiset hirvittävät häntä.

– Ihan lähiaikoina on tullut kuitenkin kuolemantapaus ja halvaantuminen. Kyllähän nuo laittavat miettimään. Välillä pelottaakin, ei sitä voi kieltää. Mullakin poika (Jimi Jalonen), joka pelaa, on aika monta kertaa loukkaantunut. Kyllähän nuo vetävät aina mielen apeaksi, Jalonen myöntää. 

Jalonen uskoo, että Suomen Jääkiekkoliitto voisi tukea Ruotsissa pahasti loukkaantunutta Hakalaa myös taloudellisessa muodossa.

– Tiedän, että naisten sarjoissa vakuutukset eivät ole kovin hääppöisiä. Kyllä siihen liiton puolelta tarvitaan tukea – kuntoutukseen ja niin edelleen. Olen ymmärtänyt, että apua löytyy tarvittaessa, kun asiat selviävät tarkemmin, Jalonen väläyttelee.

Jukka Jalonen avaa Leijonien tuoreita EHT-valintoja, palaa myös Karjala-turnauksen näyttöihin 5:16
Jukka Jalonen avaa Leijonien tuoreita EHT-valintoja, palaa myös Karjala-turnauksen näyttöihin

Lauri Mikkola puhuu piakkoin julkaistavasta Nuorten Leijonien MM-leiriryhmästä 3:17
Lauri Mikkola puhuu piakkoin julkaistavasta Nuorten Leijonien MM-leiriryhmästä

Lue myös:

    Uusimmat