Hamilton purnasi Alonson ajolinjoista

McLarenin Lewis Hamilton ei ollut tyytyväinen tallikaverinsa Fernando Alonson ajoon Belgian GP:n ensimmäisessä mutkassa.

Alonso ahdisti ulkokurvin puolella ollutta Hamiltonia, jonka oli väistettävä radan ulkopuolelle tai muuten McLarenit olisivat osuneet yhteen.

- En tiedä, olinko edellä, mutta tilaa oli riittävästi, jotta olisimme kaikki päässeet mutkasta reilusti läpi, Hamilton totesi.

- Henkilö, jota arvostan ja joka aina valittaa, että ihmiset tekevät epäreiluja ohjausliikkeitä, työnsi minut niin leveäksi kuin pystyi. Olin todella onnekas, että radalla oli ulosajoalue, jonka kautta pystyin menemään, Hamilton jatkoi Alonsoon kohdistamaansa kritiikkiä.

Neljännestä ruudusta lähteneen Hamiltonin mielestä kolmospaikalta startannut Alonso oli täysin tietoinen siitä, että tallikaveri nousi avausmutkassa rinnalle.

- Minä otin ehkä hieman paremman lähdön kuin Fernando. Jarrutin melko myöhään ja olin ulkokurvin puolella melko lähellä Ferrareita. Aloittaessani kiihdytyksen kurvasi Fernando yhtäkkiä minua kohti, ja hän tiesi minun olevan siinä, Hamilton kertasi.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat