Hämmentävä yllätys suorassa lähetyksessä – Frederik, 79, vetäisi taskustaan nipun pikkuhousuja: "Nämä housut lentelivät lavalle"

Frederik esittelee pikkuhoususaalistaan – kertoo, pitääkö machoimagoa yllä loppuun saakka 2:06
Frederik esitteli pikkuhoususaalistaan suorassa lähetyksessä – kertoo, pitääkö machoimagoa yllä loppuun saakka

Frederik kertoi Viiden jälkeen -haastattelussa, mihin keikkojen aikana lavalle lentävät pikkuhousut päätyvät.

Iskelmälaulaja Frederik, 79, vieraili Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa keskiviikkona 23. lokakuuta. Junttidiskon kuninkaanakin tunnettu laulaja, oikealta nimeltään Ilkka Sysimetsä, kertasi haastattelussa muun muassa elämäänsä sekä uraansa ja kertoi tulevista työkuvioistaan.

Frederik on puhunut vuosien varrella avoimesti naisseikkailuistaan sekä maineestaan naistenmiehenä. Hän kertoi Viiden jälkeen -haastattelussa, että idea machon roolista tuli aikoinaan levy-yhtiöltä.

Levy-yhtiö näki hahmossani hyvin maskuliinisen tyypin ja rupesi tyrkyttämään tuollaisia rautabiisejä, kun minulle sopi machotyyli. Kun kaikki muut lauloivat hempeitä lauluja, niin minä sitten jäin niiden orjaksi tavallaan, hän sanoi.

Frederik myönsi, että asia harmitti häntä. Hän totesi, että on kyllä tehnyt uransa aikana paljon myös kauniita lauluja, mutta ne ovat jääneet varastoon "odottamaan hänen kuolemaansa".

Yksi elementti, joka toistuu Frederikin keikoilla vuodesta toiseen, ovat lavalle lentävät pikkuhousut. Kun laulajalta kysyttiin asiasta Viiden jälkeen -haastattelussa, vetäisi tämä yllättäen taskustaan nipun kaikenkirjavia alushousuja.

– Tässä ovat viime keikan (pikkuhousut). Olimme Lahdessa keikalla, ja nämä housut lentelivät lavalle. Näissä on viestejä ja lappuja sisällä,  Frederik kertoi saaliistaan.

Yllä olevalla videolla Frederik paljastaa, mitä lavalle lentäville pikkuhousuille oikein tapahtuu ja kertoo, aikooko hän pitää machoimagoa yllä loppuun saakka. 

Alla olevalta videolta näet Frederikin koko haastattelun, jossa hän muun muassa kertoo oman näkemyksensä Retrojengi-kiertueen peruuntumisen syystä.

Lue myös:

    Uusimmat