IS: Frederikillä 40 vuotta nuorempi rakas – näin laulaja puhui suhde-elämästään kaksi päivää sitten suorassa lähetyksessä

Frederik esittelee pikkuhoususaalistaan – kertoo, pitääkö machoimagoa yllä loppuun saakka 2:06
Frederik esitteli pikkuhoususaalistaan suorassa lähetyksessä – kertoo, pitääkö machoimagoa yllä loppuun saakka

Laulaja Frederik kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, että hänellä on ”kiikarissa yksi neitokainen”. 

Iskelmälaulaja Frederik vieraili Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa keskiviikkona 23. lokakuuta. Haastattelussa hän muun muassa kertasi elämäänsä sekä uraansa ja kertoi tulevista työkuvioistaan.

Junttidiskon kuninkaana tunnettu laulaja on vuosia kiertänyt ympäri Suomea keikoilla. Yksi elementti, joka toistuu Frederikin keikoilla vuodesta toiseen, ovat lavalle lentävät pikkuhousut. Kun laulajalta kysyttiin asiasta Viiden jälkeen -haastattelussa, vetäisi tämä yllättäen taskustaan nipun alushousuja.

Katso yllättävä hetki yllä olevalta videolta.

Haastattelussa pureuduttiin myös Frederikin rakkauselämään, josta hän on puhunut avoimesti julkisuudessa. Frederikillä on ollut elämässään pitkiä parisuhteita, vaikka hänellä on naistenmiehen maine. 

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Ripsa Koskinen-Papunen kysyy suoraan, mikä on suhdetilanne tällä hetkellä.

– Olen ollut vapaana noin seitsemän vuotta. Minulla oli pitkä suhde, joka loppui aika traagisesti. Onneksi kestin sen, etten ruvennut vetämään kiikkuun itseäni. Surin vähän aikaa ja sitten totesin, että elämän on jatkuttava. Tämä tapahtuu koko ajan, joku ottaa ja toinen jättää eli eroja tapahtuu, Frederik vastaa.

Koskinen-Papunen jatkaa, että hän olisi kuullut, että Frederik olisi löytänyt rinnalleen uuden.

– No, mulla on tässä pikkuisen vähän kiikarissa yksi neitokainen, Frederik myhäilee.

Tänään ilmestyneessä Ilta-Sanomissa Frederik puolestaan kertoo, että hän on ollut avoimessa suhteessa noin kuukauden ajan nelikymppisen naisen kanssa. Pari elää eri paikkakunnilla, mutta tapaavat viikonloppuisin.

Frederikin mukaan hän tapasi nykyisen naisystävänsä ensimmäisen kerran jo 20 vuotta sitten, kun tämä tuli katsomaan keikkaa. Romanttiseksi suhde syveni vasta jonkin aikaa sitten.

– Hän on ollut mun ihailija. Hän erosi omalta taholtaan ja tuli mun keikalle moikkaamaan mua. Sanoin, että voisit tulla mun luo kyläänkin ja hän tuli. Siitä se lähti, Frederik kertoo IS:lle.

Alla olevalta videolta näet Frederikin koko haastattelun, jossa hän muun muassa kertoo oman näkemyksensä Retrojengi-kiertueen peruuntumisen syystä.

Lue myös:

    Uusimmat