Hämmentävää menoa finaalissa – Qatarille tuomittiin häkellyttävät kolme rangaistuspotkua

Qatar voitti Aasian mestaruuden – sai peräti kolme rangaistuspotkua 11:10
Katso kaikki Qatarin maalit ja rangaistuspotkuihin johtaneet tilanteet videolta.

Qatar voitti Aasian mestaruuden toisen kerran peräkkäin, kun se kaatoi Jordanian maanosan turnauksen finaalissa lukemin 3–1.

Qatarin kaikki maalit tehtaili sama mies Akram Afif. Poikkeuksellista oli, että Afif viimeisteli kaikki maalinsa rangaistuspotkuista.

Voit katsoa kaikki rangaisutspotkut ja niihin johtaneet tilanteet pääkuvan videolta.

Ensimmäinen rangaistuspotku tuomittiin Qatarille reilun 20 minuutin pelin jälkeen. Qatarilaishyökkääjä kaatui maahan hennosta kosketuksesta. Tilanne tarkastettiin videolta, minkä jälkeen kiinalaistuomari Ma Ning osoitti kädellään pilkulle. Afif kiitti, ja pyssytti pallon 11 metristä verkkoon.

Jordania tasoitti ottelun 67 minuutilla, mutta muutama minuutti sen jälkeen Qatar sai toisen rankkarin, minkä Afif käytti hyväkseen. Loppunumerot qatarilaishyökkääjä viimeisteli pilkulta lisäajalla.

Qatar on voittanut Aasian mestaruuden nyt vuosina 2019 ja 2023.