Härski maali: Teemu Hartikainen ihastutti avauskierroksella

Teemu Hartikainen punnersi härskin maalin Sveitsin liigan kauden avauskierroksella 0:59
Näin se syntyi – katso Teemu Hartikaisen "härski" maali.

Teemu Hartikainen avasi maalihanansa Sveitsin jääkiekkoliigassa heti kauden avauskierroksella – varsin härskiin tapaan.

Genève-Servetteä edustava Hartikainen viimeisteli tiistai-iltana joukkueensa 1–1-tasoitusmaalin toisessa erässä Lausannen vieraana.

"Härski" iski kiekkoon hyökkäysalueen oikealla laidalla aloituksen jälkeen. Suomalaishyökkääjä lähti kiertämään maalia ja suojasi pelivälinettä isolla kropallaan pitäen mailasta yhdellä kädellä, limppu lavan rystypuolella.

Hartikainen kiepautti itsensä maalin kulmalle ja napautti laatan matalana pömpeliin takatolpan juureen.

Kuviin otetut Genève-Servette-fanit olivat osumasta pähkinöinä.

Katso Hartikaisen maali ylälaidan videolta.

Genève-Servette taipui lopulta tappioon. Theo Rochette iski pelin toisen maalinsa, kotijoukkue Lausannen 2–1-voittohäkin, vajaat neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Tehopisteet 0+2 ottelusta summanneen Damien Riatin ohella osumaa oli alustamassa suomalaishyökkääjä Ahti Oksanen.

Sinivalkopakki Sami Niku puolestaan teki Sveitsin pääsarjan avauskierroksella Klotenille ratkaisevan voittomaalikilpailuosuman 3–2-vierasvoitossa Davosista.