Harvoin julkisuudessa esiintyvä Keira Knightley näyttäytyi upeana – vaihtoi menestysuran helpompaan arkeen hermoromahduksen myötä

Keira Knightley näyttäytyi julkisuudessa. 

Pirates of the Caribbean -elokuvasta tuttu näyttelijä Keira Knightley, 39, saapui miehensä muusikko James Righton, 40, kanssa Wimbledonin tennisottelun yleisöön tyrmäävässä tyylissä. Tähti oli pukeutunut Chanelin valkoiseen mekkoon. Hänellä oli yllään myös tyylikäs olkihattu. 

Knightley nousi julkisuuteen vuonna 2002 Bend It Like Beckham -elokuvan myötä. Pian hänet kiinnitettiin Ylpeys ja ennakkoluulo, sekä Pirates of the Caribbean -hittielokuvien tähdeksi. 

Knightley kertoi aiemmin kamppailleensa kuuluisuuden varjopuolten kanssa uransa lähdettyä nousuun.

Tähti kertoi nuoruudessaan kokeneensa paparazzien käytöksen äärimmäisen häiritsevänä, jonka myötä hän sai hermoromahduksen.

– Kuvat, joissa naiset romahtavat täysin, olivat silloin arvokkaita, näyttelijä kertoi aiemmin haastattelussa.

"En kestänyt sitä julkisuutta"

Tähti myös kertoi palaneensa loppuun hittielokuvien myötä. Näyttelijällä diagnosoitiin paineen takia traumaperäinen stressihäiriö, jonka vuoksi hän kävi vuosia terapiassa. 

Kokemuksiensa myötä hän on halunnut pitää elämänsä hyvin yksityisenä. Tähdellä ei ole edes julkista sosiaalisen median tiliä. Hän myös piti tauon näyttelemisestä ja jättäytyi pois isonluokan hittielokuvista. 

– En kestänyt sitä kuuluisuutta, mitä elokuvien myötä tuli, tähti kertoi vuonna 2019 Telegraphin haastattelussa. 

Nykyään hän tekee pienemmän budjetin ohjelmia pienemmälle yleisölle, jotta voi hallita julkisuutta siedettävämmin. 

Viettää nykyään rauhallista perhe-elämää

Haastatteluissa hän kuitenkin tykkää puhua puolisostaan, jonka kanssa he ovat olleet yhdessä jo yli kymmenen vuoden ajan. 

Pariskunta kihlautui vuonna 2012 ja vuotta myöhemmin he menivät naimisiin pienimuotoisessa seremoniassa yksityisesti. Heidän perheeseensä kuuluvat tyttäret Edie Knightley Righton, 9, ja Delilah Knightley Righton, 4. Perhe asuu Lontoossa. 

Lue myös:

    Uusimmat