Heikki Hiltunen jättää tehtävänsä

SM-liigassa pelaavan Sportin pitkäaikainen puheenjohtaja Heikki Hiltunen ei jatka tehtävässään.

Hiltunen kertoi päätöksestään tiistaina.

Olen toiminut Sportin yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana syksystä 2008 lähtien ja olemme saavuttaneet useita merkkipaaluja, kuten Mestiksen kolme mestaruutta ja nousun Liigaan. Olemme myös modernisoineet kilpahallin ja laatineet uuden urheilustrategian "Omat Pojat Liigaan". 

– Lisäksi olemme laajentaneet hallitus- ja omistuspohjaa ja uudistaneet operatiivisen organisaation. Koen, että nyt on oikea aika uudelle puheenjohtajalle ja hallitukselle jatkaa Liigakiekon kehittämistä vahvasti paikallisin voimin, Hiltunen kertoo seuran tiedotteessa.

Vaikka Hiltunen ei jatka enää Sportin puheenjohtajana, ei hän jätä seuraa täysin. Hiltunen on yhä seuran toiseksi suurin osakkeenomistaja.

Sport pitää keskiviikkona yhtiökokouksen, jossa nimetään seuralle uusi puheenjohtaja ja hallitus.

Hiltunen on toiminut pitkään myös SM-liigan puheenjohtajana ja toimii kyseisessä tehtävässä edelleen. Hiltunen on toiminut SM-liigan puheenjohtajana vuodesta 2016 lähtien.

Sport aloittaa syyskuussa 11:nnen perättäisen kautensa SM-liigassa. Viime kaudella joukkueen taival tyssäsi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Lue myös:

    Uusimmat