Helena Ahti-Hallberg teki paljastuksen TTK-asustaan – somessa ylistetään: "Upea"

Helena Ahti-Hallberg hurmasi vihreässä asussa viime lähetyksessä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg pukeutuu näyttäviin asuihin sunnuntai-iltojen suoriin TTK-lähetyksiin. Viime sunnuntaina Ahti-Hallbergillä nähtiin näyttävä vihertävä iltapuku, jossa oli avoin kaula-aukko.

Tanssituomari paljastaa Instagram-tilillään, ettei asun väri ollut aluksi mieleinen.

– Taas eilen nähtiin upeita esityksiä. Vähitellen odotukset nousevat tanssitekniikan osalta, toki pidän mielessä että treeniviikkoja ei ole vielä kovin montaa takana. Onnistuin eilen yllättämään itsenikin. Jos minulta kysytään väri inhokkia, niin se on ilman muuta vihreä. Mutta eihän vihreä ollutkaan yhtään kamala, taidan joutua muuttamaan mielipiteeni. Uusi inhokkiväri vois olla tästä eteenpäin vaikka….oranssi, Ahti-Hallberg kirjoittaa julkaisun yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Someseuraajat ovat sitä mieltä, että väri sopii erinomaisesti tanssituomarille.

– Kaunis vihreä ja sopii sinulle tosi hyvin.

– Kaunis tyylikäs upea Helena.

Sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman joutuivat jättämään Susani Mahadura tanssiparinsa Mikko Matikan kanssa. 

Pari saapui heti suoran lähetyksen päätyttyä MTV Uutisten haastatteluun. Matikan mukaan parilla oli pudotuksen jälkeen helpottunut olo. 

– Tosi hieno unelmamatka ollut. Ihan jo ekoilla viikoilla todettiin, että me ollaan saatu TTK:sta se paras asia, jota voi saada, aidon uuden ystävän elämään, Matikka kuvaili. 

Lue myös:

    Uusimmat