TTK:sta pudonneet Susani Mahadura ja Mikko Matikka: "Ollaan saatu TTK:sta se paras asia"

TTK:sta pudonneet Susani Mahadura ja Mikko Matikka löysivät toisistaan ystävät 4:25
Katso parin haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin kauden toinen pudotus. 

Tanssii Tähtien Kanssa ohjelman kolmannessa livejaksossa sunnuntaina 22. syyskuuta nähtiin kauden toinen pudotus. TTK:n joutuivat jättämään tuomari- sekä yleisöpisteiden perusteella Susani Mahadura ja tähtipettaja Mikko Matikka

Pari saapui heti suoran lähetyksen päätyttyä MTV Uutisten haastatteluun. Matikan mukaan parilla oli pudotuksen jälkeen helpottunut olo. 

– Tosi hieno unelmamatka ollut. Ihan jo ekoilla viikoilla todettiin, että me ollaan saatu TTK:sta se paras asia, jota voi saada, aidon uuden ystävän elämään, Matikka kuvaili. 

– Ehdottomasti. Olen jotenkin tosi kiitollinen. Mikosta on tullut minulle kyllä vähän niin kuin veli. Hän on joka päivä kannustanut minua ja tukenut sellaisella valtavalla lämmöllä, mitä en ole koskaan varmaan elämässäni kokenutkaan. Vau, miten toista ihmistä voi kannustaa kohtaamaan omia pelkoja, Mahadura komppasi vieressä. 

Mahadura kertoo lähteneensä kisaan voittamaan omia pelkojaan. Hän on päässyt myös näyttämään itsestään uusia puolia, muun muassa viime viikolla tanssitun oman tarinan muodossa

– Koen, että elämäntehtäväni on olla tarinankertoja. Koen, että se on minulle hirvittävän tärkeää saada jakaa ajatuksia, oivalluksia ja tunteita elämästä. Olivat ne sitten elokuvien, podcastien tai tanssin muodossa. Oli jotenkin maagista, että sain tanssia isovanhemmilleni, jotenkin kunnioittaa heidän tarinaa täällä TTK:ssa, Mahadura sanoo.

Millaista palautetta hän on saanut äidiltään tansseista? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Susani & Mikko - Comptine d`un autre été, l’aprés-midi 4:36
Susani & Mikko - Comptine d`un autre été, l’aprés-midi

Susani & Mikko - Bad guy 4:14
Susani & Mikko - Bad guy

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat