Helmi-Leena Nummela kokee työ- ja lapsiarjen yhdistämisen helpoksi: "Onneksi on hyvä turvaverkko"

Marjatta Raidan roolin fyysisyys yllätti Helmi-Leena Nummelan Spede-elokuvassa 1:01
Katso videolta, mikä Helmi-Leena Nummelan yllätti Marjatta Raidan roolissa Spede-elokuvassa.

Helmi-Leena Nummela tekee Marjatta Raidan roolin Spede-elokuvassa. Raita puolestaan nähtiin Uuno Turhapuro -elokuvissa tämän vaimona. 

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela nähdään Marjatta Raidan, eli Uuno Turhapuron vaimon näyttelijänä, elokuvassa Spede. Elokuva saa ensi-iltansa 29. syyskuuta, ja kertoo Pertti "Spede" Pasasen urasta ja elämästä 1960–70-luvun taitteessa. 

– Se on aina kuumottavaa, kun rooli perustuu olemassa olleeseen tai eläneeseen henkilöön, niin täytyy tehdä kunniaa sille ihmiselle. Mitä Marjatta Raidasta ymmärsin, niin hän on ollut hyvin pidetty ja erityinen hahmo, Nummela kertoi MTV Uutisille elokuvan kutsuvierasensi-illassa 26. syyskuuta. 

Nummela muistaa lapsena katsoneensa Uuno Turhapuro -elokuvia. 

– 90-luvun Joutsenossa katsottiin paljon, ja kyllä tuossa sellaiset nostalgiset vibat tulee, kun tuota elokuvaa katsoo. Palautuu muistot sinne. 

Nummelalla on syksyllä vielä luvassa erilaisia kuvauksia ja työkeikka Kanarialle. Lapsiarjen yhdistäminen tähän palettiin ei kuitenkaan ole hänen mielestään vaikeaa. 

– Se on yllättävän helppoa, koska lapsen isä on kuitenkin samantyyppisellä alalla, niin harvoin tulee sellaista tilannetta, että molemmat olisivat kokonaan kiinni. Ja toisaalta meillä saattaa olla pitkiä aamuja, ettei tarvitse viedä aina kahdeksaksi lasta (hoitoon). Voidaan näin nautiskella aamuja yhdessä. Sitten tietenkin, jos on sellainen tilanne, että molemmat on töissä, niin sitten mun äiti, ihana, auttaa ja siskot ja lähipiiri. Onneksi on hyvä turvaverkko. Mutta aika vähän sitä joutuu edes käyttämään, Nummela kertoi.

Nummelalla ja tämän ex-kumppanilla, muusikko-juontaja Roope Salmisella, on huhtikuussa 2020 syntynyt lapsi. Pari ilmoitti erostaan helmikuussa 2022.

Katso videolta, mikä Helmi-Leena Nummelan yllätti Marjatta Raidan roolissa. 

Lue myös:

    Uusimmat