Helmi Loukasmäki onnitteli Dannya herttaisella postauksella: "Kiitollinen, että olet elämässäni"

Danny täytti tiistaina vuosia. 

Musiikkineuvos Danny vietti tiistaina 24. syyskuuta 82-vuotissyntymäpäiväänsä. Dannyn ystävä Helmi Loukasmäki, 23, onnitteli päivänsankaria Instagramissa, jonne hän postasi nuoruuskuvia itse juhlakalusta.

Loukasmäki onnittelee ystäväänsä kauniilla sanoilla.

– Hän on viisas, rohkea, lämmin ja upea ihminen! Kiitollinen, että olet elämässäni Danny. Hyvää syntymäpäivää, Loukasmäki kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Dannyn ja Loukasmäen välit ovat olleet säännöllisen epäsäännöllisesti otsikoissa aina vuodesta 2020 saakka. Tuolloin kaksikon välillä huhuttiin olleen sutinaa, mutta he torppasivat suhdehuhut ja kertoivat, että Danny oli palkannut Helmin avustajaksi Rauman-kotiinsa.

Sittemmin Helmi on asunut Dannyn luona, ja kaksikko on muun muassa tehnyt yhteisiä lomareissuja Thaimaan auringon alle. He ovat kertoneet olevansa hyviä ystäviä ja tärkeitä toisilleen.

Loukasmäki kertoi kaksikon nykyisistä väleistä Instagram-tarinassaan maaliskuussa.

Aloitettiin yhteistyö näin keväällä 4 vuotta sitten ja toimin silloin avustajana. Nykyään välillä huvittaa "avustaja-seuraneiti" nimitykset, hän kirjoitti tuolloin.

– Sillä sittemmin asiat on muuttuneet ja nykyään meidän yhteistyö ja ystävyys on niin paljon muutakin, hän jatkoi tekstiään sydänemojin kera. 

Lue myös:

    Uusimmat