Koko Suomi leipoo -kilpailun toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan kahvibouchée-leivoksia. 36-vuotiaalle Jounille tehtävä tuottaa vaikeuksia, sillä mies ei ole eläissään keittänyt kahvia.
Koko Suomi leipoo -ohjelman toisessa jaksossa teemana on kahvi. Teknisessä tehtävässä tehdään kahvibouchée-leivoksia. Tehtävä osoittautuu taitavillekin kotileipureille superhaastavaksi. Monelta suoritus jää vajaaksi.
Kilpailijoista helsinkiläinen lehtori Jouni Koponen ei ole koskaan keittänyt kahvia ja hänellä tehtävä meneekin ihan plörinäksi.
– En saanut mitään järkevää siihen lautaselle. Sain tarjolle kolme... en kutsuisi niitä leivoksiksi vaan moderniksi taiteeksi, Jouni analysoi.
Taidonnäyte-tehtävässä tehdään kahvia kolmeen tapaan. Kilpailijat tuovat tarjolle muun muassa suklaisia cappuccino-suukkoja, merisuola-espressobrownieta ja mokkajäätelöä sekä suklaa-appelsiinimunkkeja.
Jakson päätteeksi jälleen yksi kilpailija joutuu jättämään kisan.