Henkirikos Jyväskylässä: Poliisi epäilee nuorta miestä murhasta

Poliisi epäilee 20-vuotiasta miestä murhasta, joka tapahtui viime viikolla Jyväskylässä. Nuori mies vangittiin tänään aamupäivällä Keski-Suomen käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta epäiltynä.

Henkirikos tapahtui Jyväskylässä yleisellä paikalla viime viikon torstaina, 21. joulukuuta, eli muutama päivä ennen joulua. Nuori mies otettiin kiinni myöhemmin. Henkirikoksen uhri on täysi-ikäinen mies.

Poliisi tiedotti tänään tapauksesta lyhyesti ja totesi, että rikosnimike jutussa voi vielä muuttua tutkinnan edetessä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heidi Miettinen Sisä-Suomen poliisista on toistaiseksi niukkasanainen tapahtumien kulusta.

Miettinen ei ota STT:lle kantaa epäillyn teon tarkkaan tapahtumapaikkaan eikä siihen, miksi poliisi epäilee henkirikoksen olevan alkuvaiheessa murha esimerkiksi lievemmän tapon sijaan. Hän ei myöskään ota kantaa siihen, tunsivatko uhri ja epäilty toisensa.

Hän kuitenkin täsmentää, että epäilty teko tapahtui torstaina ilta-aikaan.

Myös MTV Uutiset tavoitti aiemmin jutun tutkinnanjohtajan, mutta hän ei pysty vielä tutkinnallisista syistä kommentoimaan tapausta enempää.

Nuorella miehellä on rikostaustaa päihteisiin liittyvistä jutuista. Mies tuomittiin viime kesäkuussa Keski-Suomen käräjäoikeudessa huumausaineen käyttörikoksesta sakkorangaistukseen.

Lisäksi hänellä on oikeudessa vireillä kaksi juttua, joista toinen on törkeä huumausainerikos ja toinen rattijuopumus. Kummastakaan ei ole vielä luettu syytteitä oikeudessa.

Henkirikoksesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.


 

Lue myös:

    Uusimmat