Herttuatar Meghan teki yllätyspaluun Instagramiin – lanseerasi uuden yrityksen

Harry ja Meghan – sosiaalipornopiraijat vai vapauden airuet? 8:26
MTV:n Kunkkukornerissa käsitellään prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämää.

Herttuatar Meghan on palannut Instagramiin poistettuaan henkilökohtaisen tilinsä käytöstä vuonna 2018. 

Herttuatar Meghan teki yllätyspaluun Instagramiin 14. maaliskuuta poistettuaan henkilökohtaisen tilinsä käytöstä vuonna 2018. Meghan on perustanut yrityksen nimeltään American Riviera Orchard. Profiilin biossa kerrotaan, että tili on Meghanin ylläpitämä ja se on perustettu tänä vuonna. 

Instagram-seinälle jaetuista kuvista muodostuu uuden brändin logo. Tarinat-osioon on jaettu video, jossa Meghan poimii kukkia ja kokkaa maalaisromanttisessa keittiössä.

American Riviera Orchardin verkkosivuilla ja Instagram-sivulla ei ole tarkempia tietoja tuotemerkistä.

CNN:n mukaan haku julkisesta tavaramerkkitietokannasta tuotti kuitenkin tietoa kyseisestä brändistä, joka vastaa Meghanin uutta yritystä. Kyseinen yritys tarjoaa vähittäismyyntituotteita, kuten hilloja ja säilykkeitä, voita, astioita, ruokailuvälineitä, pöytäliinoja, keittokirjoja ja digitaalisia reseptitarjouksia. Tavaramerkkitietojen mukaan tavaramerkin omistaja on LLC, joka mainitsee saman osoitteen, jossa sijaitsee herttuattaren asianajajana toimivan Richard Genowin toimisto.

Meghan pyöritti aiemmin The Tig -nimistä lifestyle-sivustoa, mutta sulki yrityksen ja sen verkkosivuston ennen avioitumistaan prinssi Harryn  kanssa vuonna 2018.

Meghan on tunnettu näyttelijä, joka on näytellyt suositussa Suits-draamasarjassa lakimiesapulaista Rachel Zanea. Meghan poistui sarjasta vuonna 2018. 

Helmikuussa CNN kertoi, että NBC on tilannut pilottijakson uudesta sarjasta Suits: LA, joka on alkuperäisen Suits-sarjan luoneen Aaron Korshin spin-off-sarja. Uuden sarjan näyttelijöitä ei ole vielä julkistettu, eikä ole tiedossa, onko Meghan tai joku muu alkuperäisen sarjan näyttelijöistä mukana.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat