HIFK Naisten Liigan mestari toisena keväänä peräkkäin

Maalikooste: HIFK - K-Espoo 8:48
HIFK vei Suomen mestaruuden – tässä ottelun maalikooste

HIFK on jääkiekon Naisten Liigan mestari toisena keväänä peräkkäin. Kiekko-Espoo kaatui ratkaisevassa loppuottelussa maalein 3–2.

Loppuottelusarja kääntyi helsinkiläisille voitoin 3–1.

Ratkaisevassa finaalissa HIFK siirtyi johtoon kuuden minuutin pelin jälkeen Clara Rozierin maalilla. Espoon Lisette Täks kuittasi tilanteen erän loppupuolella.

Erätauolle lähdettiin kuitenkin kotijoukkue HIFK:n komennossa, kun Sanni Vanhanen latoi mustan verkkoon ajassa 18:30.

Maalikooste pääkuvan videolla.

Toisessa erässä Espoo kiipesi jälleen tasoihin Nea Katajamäen onnistuessa maalinteossa.

Vain kolme minuuttia myöhemmin syntyi Suomen mestaruuden ratkaissut maali. Se merkittiin Julia Liikalalle. Päätöserässä maaleja ei Kiekko-Espoon takaa-ajosta huolimatta nähty.

Mestaruus on HIFK:lle seurahistorian toinen. Se vei kultamitalit myös viime keväänä. Tuolloinkin loppuottelusarjassa kaatui juuri Kiekko-Espoo.