HIFK-tähti palasi tositoimiin – isossa pelissä alkoi rytistä

HIFK tekee 0-1 maalin 1:18
Tässä osumassa oli päättäväisyyttä – katso HIFK:n Joonas Raskin maalin edestä naulaama maali.

Helsingin IFK on lyönyt nopeasti tulosta taululle isojen panosten pelissä Vaasan Sportin vieraana.

Jääkiekon SM-liigassa kuudentena oleva HIFK jahtaa puolivälieriin kotietua. Sillä on vielä teoreettiset mahdollisuudet jopa runkosarjan kolmanteen sijaan, kun Jukurit, Kärpät ja Pelicans ovat sen edessä tiiviissä ryppäässä.

Sport on puolestaan kymmenentenä, kiinni viimeisessä pudotuspeleihin oikeuttavassa sijassa. Se käy kovaa kamppailua playoffeihin pääsystä.

Kummallekin joukkueelle peli on runkosarjassa viimeistä edellinen.

HIFK siirtyi johtoon neljän ja puolen minuutin pelin jälkeen selätettyään sitä ennen ensiminuuteilla alivoiman. Helmikuun alussa Hämeenlinnassa loukkaantunut ja tänään tositoimiin palannut hyökkääjätähti Joonas Rask runttasi vieraat tulostaululle maalin edustalta Eetu Koivistoisen ja Tony Sundin esityöstä.

Katso Raskin maali ylälaidan videolta.

HIFK osui toistamiseen viisi minuuttia myöhemmin, sillä kertaa ylivoimalla. Kristian Vesalaisen matala heitto laidalta painui helpohkosti sisään. Sund kirjasi ottelun toisen syöttöpisteensä, ja osumaa oli petaamassa myös Luke Martin.

Sport vaihtoi tämän jälkeen pelaavaa maalivahtia. Miroslav Svoboda sai tehdä tilaa Rasmus Reijolalle.

Muu pelitapahtuma: Sport - HIFK 1:47
Miroslav Svoboda sai tehdä tilaa Rasmus Reijolalle – Kristian Vesalaisen matala heitto lirvahtaa luvattoman helposti Sport-maaliin.

Lue myös:

    Uusimmat