Melkoisia maaleja HIFK:lta – tällaiseen ei ole sarjajumbolla varaa

HIFK tekee 1-3 maalin 1:08
Jukurit-veskari Karolus Kaarlehto menetti kiekon maalin takana, HIFK rankaisi: Joonas Raskille illan toinen.

Helsingin IFK on naputellut merkillisiä maaleja Mikkelin Jukurien vieraana jääkiekon SM-liigassa.

Ottelun ensimmäisen maalin ja kauden avausosumansa teki HIFK:n Joonas Rask, joka kiskaisi kiekon ylivoimalla tyylikkästi ilmasta rysään (video alla).

HIFK tekee 0-1 maalin ylivoimalla 1:10
Näin HIFK:n Joonas Rask kiskaisi kiekon ilmasta Jukurien rysään.

Jukurien Alexander Ruuttu tasoitti ylivoimalla, mutta HIFK siirtyi uudelleen erän aikana keulille.

Niklas Nykyri lähetti laatan siniviivalta maalille, ja peliväline lurahti ohhoh-tyyliin Jukurien uurnaan (video alla). Osuma oli 18-vuotiaalle puolustajalle uran ensimmäinen.

HIFK tekee 1-2 maalin 1:09
Niklas Nykyrin maalille lähettämä kiekko lurahti Jukurien reppuun.

HIFK on kiskonut toisessa erässä lisää eroa. 3–1-maali oli Raskille illan toinen osuma: Jukurit-veskari Karolus Kaarlehto menetti kiekon maalin takana karusti Petr Kodytekille,joka petasi paikan Raskin viimeisteltäväksi. Näet osuman ylälaidan videolta.

4–1-johtoon HIFK:n pisti Jukurit-puolustuksen selustasta läpiajoon karannut Kristian Vesalainen (video alla).

HIFK tekee 1-4 maalin 1:03
Jukurit-puolustuksen merkkaus pettää: Kristian Vesalainen läpiajoon ja maalintekoon.

HIFK voitti Jukurit joukkueiden edellisessä matsissa keskiviikkona Helsingissä 2–1. Mikkeliläisnippu on sarjan jumbona ja synkässä tappiokierteessä. Ekstrasähellykseen ei olisi pahemmin varaa.