HIFK teki karmaisevat tappiot viime kaudesta

SM-liigaseura HIFK tiedotti tehneensä yli 900 000 euron tappiot päättyneellä kaudella.

Päättyneen kauden jälkeen johtoa niin urheilupuolella kuin toimistossaan vaihtanut HIFK tiedottaa tehneensä 0,913 miljoonan euron tappiot päättyneellä tilikaudella, joka kattoi viimeisimmän SM-liigakauden 2013–2014.

HIFK:n mukaan tulosta rasittavat muun muassa oman ravintolaliiketoiminnan käynnistämisestä aiheutuneet kulut, organisaatiomuutokset, yleinen kustannustason nousu ja pelaajabudjetin ylittyminen.

Oy HIFK-Hockey Ab -konsernin liikevaihto oli huhtikuun lopussa päättyneellä tilikaudella ennätyksellisesti 17 miljoonaa euroa, josta emoyhtiön osuus oli 10,9 miljoonaa euroa, ravintolaliiketoiminnan osuus 5,7 miljoonaa euroa ja tapahtumaliiketoiminnan osuus runsaat 600 000 euroa.

HIFK kertoo käynnistäneensä keväällä laajan muutosprosessin, johon on kuulunut muun muassa toimitusjohtajan ja urheilujohtajan vaihdokset. 

– Tappiollisesta tuloksesta huolimatta Oy HIFK-Hockey Ab:n taloudellinen asema, tase ja likviditeetti ovat vahvoja. Olemme vastikään käynnistäneet organisaatiossa laajan muutosprosessin, HIFK:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola kommentoi tiedotteessa.

HIFK kertoo tiedotteessa uskovansa viime vuonna perustettujen ravintola- ja tapahtumaliiketoiminnan kasvuun ja kannattavuuteen alkaneella tilikaudella.

Lue myös:

    Uusimmat