Huhumylly Norjan supertähden paluusta kiihtyy – Brasilia nostettu villeihin spekulaatioihin

Norjan alppihiihdon supertähti Lukas Bråthen harjoittelee huhujen mukaan siihen malliin, että olisi palaamassa kisoihin.

23-vuotias Bråthen järkytti koko alppiyhteisöä ennen kauden alkua, kun hän ilmoitti yllättäen lopettavansa uransa erimielisyyksien takia Norjan liiton kanssa.

Hän oli viikonloppuna paikalla Kitzbühelissä seuraamassa maailmancupia. Hänet on myös nähty rinteessä.

– Tiedän, että Lucas on käynyt harjoitussessioilla AJ Ginnisin ja Charlie Raposon kanssa viime viikkoina. Jos minä olisin päättänyt urani, en harjoittelisi tuolla tavalla vain kolme kuukautta myöhemmin. En usko, että hän harjoittelee huvikseen, Sveitsin huippulaskija Daniel Yule sanoo Blickin mukaan.

Harjoituskaveri Ginnis on vakuuttunut, että norjalainen palaa.

– Harjoittelin hänen kanssaan joulukuussa. Hän oli todella vahvan ja motivoituneen oloinen, ja siksi uskon vahvasti, että hän kilpailee taas ensi kaudella, Ginnis sanoi.

Kitzbühelin alppiriehassa Bråthen toimi DJ:nä. Häneltä myös kysyttiin samalla paluusta alppihiihtokisoihin.

– Katsotaan, katsotaan, Bråthen sanoi salaperäisesti.

Ilmoille on noussut villejä spekulaatioita, että Bråthen saattaa tulla takaisin alppihiihtoon edustaen Brasiliaa, sillä laskijan isä on norjalainen ja äiti brasilialainen. 

– En yllättyisi, jos hän laskee Brasilian väreissä. Brasilian liitto ei varmasti vastustaisi, jos hänellä olisi J. LIndberg ja Red Bull sponsoreinaan, sveitsiläislaskija Marco Odermatt täräyttää.

Bråthenin ja Norjan liiton eripura kohdistui erityisesti sponsoreihin ja kuvaoikeuksiin. Norjalainen koki, että Norjan hiihtoliitto kohteli häntä erittäin epäkunnioittavasti. Norjalaisen VG:n mukaan Bråthenin ja liiton välit ovat edelleen tulehtuneet.

Nuori laskijatähti voitti pujottelun maailmancupin viime kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat