Huippukiekkoilija Alexander Nylander avaa suunsa tyttöystävänsä videoista: "Sairasta"

Jääkiekon NHL:ssä seitsemänä kautena pelannut Alexander Nylander luonnehtii tyttöystävänsä TikTok-videoita "sairaiksi". Samaa luonnehdintaa niistä käyttää Nylanderin NHL-supertähtiveli William Nylander.

Alexander Nylanderin tyttöystävä, Paratiisihotelliinkin 2020–21 osallistunut vaikuttaja Lisa Siden, on kerännyt miljoonia katsojia TikTok-videoillaan, joissa hän mättää ruokaa suuhunsa. 

Pätkällä, jolla Siden kastelee lohifileen soijaan ja syö sen, on esimerkiksi 20 miljoonaa katselukertaa. Videolla, jolla Siden syö kolme sushipalaa kerralla, on lähemmäs neljä miljoonaa katselua.

Tulevan kauden Toronto Maple Leafsin AHL-farmijoukkue Toronto Marliesissa aloittava Alexander Nylander päivitteli tyttöystävänsä videoita ruotsalaislehti Expressenin julkaisemassa artikkelissa.

– Se on sairasta. En tajua, miten hän tekee sitä. Ihmiset haluavat katsoa ja hän rakastaa sitä, joten on hauskaa, että hän tekee moista, Nylander kommentoi.

Hän sanoi, ettei itse katso moisia videoita.

– Mielestäni se ei ole niin freesiä.

NHL:ää urallaan Buffalo Sabresissa, Chicago Blackhawksissa, Pittsburgh Penguinsissa ja Columbus Blue Jacketsissa pelannut ja Ruotsin miesten maajoukkueessa kevään 2023 MM-kisoissa kiekkoillut Nylander valotti, ettei Siden syö samalla lailla silloin, kun kamera on poissa päältä.

– Hän on silloin erilainen. Hän on hauska ja hänellä on paljon energiaa. 

TikTok ja "sellaiset" ovat Nylanderin sanoin ekstraa.

– Tiedän, että hän on rakastanut sitä nuoresta lähtien. Se vaikuttaa olevan suosittua nyt ja kaikki rakastavat katsoa sitä.

William Nylanderilta ruokavideolupaus Stanley Cupista

Toronto Maple Leafsin NHL-supertähti William Nylanderilla ei ole TikTokia, mutta hän on nähnyt pikkuveljensä tyttöystävän Sidenin touhua videolta.

– Niitä on hauska katsella. Se on sairasta, William Nylander sanoi.

– En voi sanoa, että se antaisi minulle jotain.

William antoi hilpeän lupauksen: häneltä nähtäisiin ruokapätkä, jos viimeksi Stanley Cupin 1967 voittanut Maple Leafs juhlisi pokaalia.

– Kyllä, ehkä sushilla.

Lue myös: