Naisleijonien tähdestä kuvattu tanssivideo aiheuttaa närää – vastaa napakasti kritiikkiin

Luulajan suomalaistähti Ronja Savolainen on joutunut arvostelun kohteeksi Ruotsissa. Savolaisesta ja tämän joukkuekaverista Daniela Pejsovasta kuvattu video on levinnyt laajalle viestipalvelu X:ssä, mutta kaikkia video ei ole miellyttänyt.

Ruotsin SDHL:n sunnuntain ottelussa kuvattu video on tavoittanut viestipalvelu X:ssä satojatuhansia ihmisiä. Videolla Savolainen ja Pejsova tanssivat vaihtoaitiossa juuri ennen Luulajan ja Frölundan ottelun käynnistymistä. Monet ovat ihastelleet Savolaisen ja Pejsovan hyvää meininkiä vaihtoaitiossa, mutta myös toisenlaisia kommentteja on esitetty.

Videon on jakanut omalla tilillään myös entinen huippupelaaja Robin Figren, joka ei pitänyt näkemästään. Ruotsin maajoukkueessakin pelannut Figren hämmästelee julkaisussaan Savolaisen ja Pejsovan toimintaa, mikä ei hänen mielestään kuulu asiaan juuri ennen ottelua.

– Tässä kohtaa latauksen ja keskittymisen pitäisi olla huipussaan, Figren kirjoittaa.

– Kuinka sinä kannattajana missä lajissa tahansa suhtautuisit siihen, että kaksi pelaajaa tanssii ja lallattelee juuri ennen kuin kiekko putoaa jäähän?

Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Moni kommentoija on kyseenalaistanut Figrenin näkemyksen, mutta hän on saanut myös samanmielisiä vastauksia.

Luulaja voitti ottelussa Frölundan maalein 2–1 ja jatkaa ylivoimaisessa sarjajohdossa. Expressen-lehti kysyi tanssivideosta ja sen aiheuttamasta reaktiosta Savolaiselta.

– Ihmiset ovat hassuja. Mitä voisin sanoa? Olemme Danielan kanssa hyvin samanlaisia. Tuo on meidän tapamme keskittyä ja rentotua ennen ottelua. Se on ollut rutiinimme kauden alusta lähtien. Tanssimme, kunnes musiikki loppuu. Sitten heitämme yläfemmat ja valmistaudumme menemään jäälle, Savolainen totesi.

– He eivät tunne meitä tai tiedä, mitä joukkueessamme tapahtuu. Se on syy menestykseemme.

Savolainen toteaa, että kaikilla on omat tapansa valmistautua otteluihin.

– Antaa ihmisten vihata ja olla katkeria. He varmaankin haluaisivat hengailla joukkueemme kanssa ja pystyä itsekin hieman hymyilemään iloisesti.

Savolainen, 26, on kuulunut Suomen maajoukkueen vakikasvoihin vuosien ajan. Puolustajan palkintokaapista löytyy kaksi olympia- ja neljä MM-mitalia.

Lue myös:

    Uusimmat