Sauli Kemppainen jätti tehtävänsä Harbore-ravintolan keittiöpäällikkönä.
Huippukokki Sauli Kemppainen kertoo sosiaalisessa mediassa jättäneensä tehtävänsä uuden, hotelli Solo Sokos Pier 4:n Harbore-ravintolan keittiöpäällikkönä. Kemppainen julkaisi muun muassa Instagram-tilillään päivityksen, jossa kertoi olleensa viimeistä päivää työtehtävissä ravintolassa.
Julkaisussaan Kemppainen ei tarkenna syytä sille, miksi jättäytyi pois työstään vasta avatussa ravintolassa. Hotelli ja ravintola avattiin syksyllä.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.
– Ei ole ikinä yhtä pointtia. Ei ole ikinä yhtä asiaa. Ei edes kahta asiaa. Monet asiat johtavat moniin asioihin. Oikeastaan hyvin surullista, sillä vain muutamassa kuukaudessa me rakensimme niin mukavan konseptin ja systeemin, joka todella toimii, Kemppainen kirjoittaa englanniksi julkaisussaan.
– Kiitos kaikille, jotka ovat työskennelleet kanssani ja laittaneet kaiken toteen. Kunnioitusta. Isoa kunnioitusta.
Kemppainen tunnetaan Michelin-tähtikokkina, joka on muun muassa luotsannut Berliinissä Savu-nimistä ravintolaa. Kemppainen on myös nähty MTV:llä Suomen omana ”Gordon Ramsayna”, sillä hän toimi Hell’s Kitchen -ohjelman keittiöpäällikkönä vuonna 2013.