Huippupeli pelattiin karmeassa säässä: "Roiskivat ympäriinsä"

Lazio ja OGC Nice joutuivat tahkoamaan Eurooppa-liigan ottelunsa karmeassa vesisateessa.

Toisella puoliajalla vettä tuli niin paljon, että pelistä Lazion ja Nicen välillä ei meinannut tulla mitään. Syöttäminen maata pitkin ja kuljettaminen osoittautui lähes mahdottomaksi, kun pallo pysähteli laitojen tuntumaan muodostuneisiin lätäköihin jatkuvasti. Ottelu pelattiin kuitenkin normaalisti loppuun asti.

Pahin rankkasade osui toiselle jaksolle. Peli oli ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanteessa 2–1 kotijoukkueen hyväksi Pedron ja Valentin Castellanosin maaleilla. Toisen puoliskon rankkasade ei varsinaisesti tuonut kummallekaan etua, mutta kotijoukkue Lazio osasi hyödyntää sen paremmin, sillä Castellanos iski illan toisen osumansa ja Mattia Zaccagni viimeisteli loppuluvut 4–1:een pahimman myräkän keskellä.

– Uskomattoman myrskyinen ilta. Kenttä oli sateen takia lähes pelikelvottomassa kunnossa. Pelaajat roiskivat ympäriinsä jättimäisissä lätäköissä, paikalla ollut toimittaja raportoi stadionilta.

Lazio on voittanut Eurooppa-liigassa molemmat ottelunsa ja on maalieron turvin koko 36 joukkueen sarjataulukon kärjessä.

Mattia Zaccagni iski maalin rangaistuspotkusta.

Veden runsaus vaikeutti pelaamista Roomassa.

Varsinkin laitojen läheisyydessä pallo pysähteli nurmen pintaan muodostuneisiin lätäköihin.