Huippuvireinen Anton Lundell nousi taas valokeilaan – Floridan suomalaiset pistivät tuulemaan

Anton Lundell maalinteossa – nopea laukaus yllätti veskarin 0:47
Anton Lundell teki maalin yön NHL-kierroksella. (Video: NHL.com)

NHL:ssä pelaavan Florida Panthersin suomalaistähti Anton Lundell vietti tehokasta iltaa, kun Florida päihitti Columbus Blue Jacketsin maalein 4–3.

Edellisessä ottelussa kaksi maalia tehnyt Lundell jatkoi keskiviikon vastaisena yönä siitä, mihin viimeksi jäi. Joukkueensa kakkosketjun keskellä viilettänyt Lundell toi Floridan toisessa erässä tasoihin, kun hän yllätti laukauksellaan Columbuksen maalia vartioineen Elvis Merzlikinsin.

Lundell jatkoi pistetehtailuaan pari minuuttia myöhemmin, kun hän ja Niko Mikkola alustivat Dmitri Kulikovin 2–2-tasoitusmaalin.

Suomalaisonnistumiset saivat jatkoa päätöserässä. Eetu Luostarinen karkasi viisi minuuttia ennen päätössummeria läpiajoon ja upotti 4–2-maalin näyttävästi Columbuksen verkkoon. Mikkola sai osumaan illan toisen syöttöpisteensä.

Columbuksen suomalaishyökkääjä Mikael Pyyhtiä jäi pelissä ilman tehopisteitä.

Voitto oli hallitsevalle mestarille toinen perättäinen. Florida on voittanut nyt kauden viidestä ottelustaan kolme.