Hurja huhu: Lindsey Vonn suunnittelee paluuta

Alppihiihtolegenda Lindsey Vonn kokee avanneensa viimeisimmän polvioperaationsa jälkeen täysin uuden luvun elämässään. Hurjat huhut tuovat 39-vuotiasta tähteä takaisin kisarinteeseen.

Vonn julkaisi maanantaina Instagramissa voimakkaan päivityksen, jossa hän hehkuttaa vointiaan vaikeiden vuosiensa jälkeen. Amerikkalainen joutui lopettamaan uransa kesken kauden talvella 2019.

Uutistoimisto Reutersin haastattelema lähde kertoi Vonnin käyneen tämän vuoden huhtikuussa osittaisessa polven keinonivelleikkauksessa.

Vonn julisti voitokkaassa julkaisussaan voittaneensa vaikeudet, jotka eivät lopulta onnistuneet lannistamaan häntä.

– Tämän uuden polven kanssa, joka on nyt osa minua, minusta tuntuu, että täysin uusi luku on avautumassa silmieni edessä, Vonn hehkutti.

– En tiedä tarkkaan, mitä on edessäni, mutta tiedän olevani terve, onnellinen ja kiitollinen.

Päivitys herätti hurjat huhut siitä, että Vonn saattaa olla jopa palaamassa kisarinteisiin. Hänet nähtiin aiemmin tänä vuonna harjoittelemassa Uudessa-Seelannissa. Hiljattain hän on jatkanut kovaa treeniä Itävallan Söldenissä, jossa kausi käynnistyy tuttuun tyyliin lokakuun lopussa.

Vonnin edustaja kommentoi paluuhuhuja Reutersille.

– Hän on toipunut (leikkauksesta) hyvin, ja hänen polvensa tuntuu uskomattoman hyvältä. Hän sai luvan laskea ja on aloittanut asteittaisen paluun laskemiseen. Tällä hetkellä hänellä ei ole tarkkoja suunnitelmia tai aikarajaa, edustaja kommentoi.

Vonn on voittanut urallaan peräti 82 alppihiihdon maailmancupin osakilpailua, joista 43 syöksylaskusta. Hän saavutti vuosina 2009–10 yhden olympiakullan ja kaksi maailmanmestaruutta. Viimeisimmät mitalit ovat PyeongChangin olympiapronssi vuodelta 2018 ja Åren MM-pronssi vuodelta 2019.

Lue myös:

    Uusimmat