Hurja väite Barcelonasta El Clásicon alla

Lamine Yamalista kohistaan nyt kovaan ääneen Espanjassa – voiko Barcelonan kultapojasta kuoriutua uusi Lionel Messi? 7:13
Katso: Lamine Yamalista kohistaan nyt kovaan ääneen Espanjassa – voiko Barcelonan kultapojasta kuoriutua uusi Lionel Messi?

FC Barcelonan superlahjakkuus Lamine Yamal sanoo, että Barcelona on tällä hetkellä maailman paras joukkue. La Ligan kärkiseura kohtaa Real Madridin lauantaina kauden ensimmäisessä El Clásicossa.

Barcelona murskasi Bayern Münchenin 4–1-lukemin Mestarien liigassa keskiviikkoiltana.

17-vuotias Yamal, joka on ollut yksi Barcelonan tärkeimpiä pelaajia tällä kaudella, alusti yhden Raphinhan kolmesta maalista Bayernia vastaan keskiviikkona. La Ligassa hän on antanut kuusi maalisyöttöä ja tehnyt neljä maalia.

Lauantaina edessä on entistä kiihkeämpi jättiottelu, kun Blaugrana matkustaa Real Madridin vieraaksi kauden ensimmäisessä El Clásicossa. Selvää on, ettei Barcelonan joukkueelta itseluottamusta puutu.

– Uskomme, että olemme maailman paras joukkue, ja mielestäni todistamme sen. Lähdemme liikkeelle kaikin voimin, ja paras joukkue voittakoon, Yamal totesi Forbesin mukaan.

Lamine korosti, että Bayernin kaataminen oli erittäin tärkeää erittäin tärkeän viikon keskellä.

– Meillä menee hyvin tällä kaudella, mutta aina on huoli siitä, mitä Mestarien liigassa tapahtuu. Olemme kuitenkin loistava joukkue ja olemme osoittaneet sen, Yamal toisti.

Barcelona johtaa tällä hetkellä Real Madridia kolmella pisteellä La Ligan sarjataulukon kärjessä.

Lue myös:

    Uusimmat