Real Madridin supertähdeltä suuri ilmoitus tulevaisuudestaan

Mestarien liigassa hattutempun tiistai-iltana tehnyt Vinícius Júnior on ilmoittanut, että hän haluaa pysyä Real Madridissa ikuisesti. Brassitähteä on viety siirtohuhuissa myös Saudi-Arabian suuntaan.

Vinícius, joka on ennakkosuosikki Ballon d'Or -palkinnon voittajaksi ensi maanantaina, on ollut saudiarabialaisseurojen vankan kiinnostuksen kohteena.

Muun muassa ESPN kertoi elokuussa, että Vinícius odottaisi kauden loppuun ennen kuin päättäisi, haluaisiko hän siirtyä pois Madridista.

Johdatettuaan Real Madridin tiistai-iltana 5–2-voittoon Borussia Dortmundista Mestarien liigassa, teki hän kuitenkin kantansa selväksi mahdollisen maisemanvaihdon tiimoilta.

– Olen vasta 24-vuotias. Haluan jäädä tänne ikuisiksi ajoiksi ja antaa mahdollisimman suuren panoksen tälle joukkueelle, joka on antanut minulle kaiken siitä lähtien, kun saavuin tänne, Vinícius sanoi ottelun jälkeen.

Dortmundia vastaan tehty hattutemppu oli hänen ensimmäinen Mestarien liigassa. Vinícius toivoo, että kauden päätteeksi Real Madrid nostaa isokorvaista jälleen kerran.

– Tämä on meidän kilpailumme, ja haluamme voittaa sen jälleen.

Vinícius teki viime kaudella 24 maalia ja antoi 11 maalisyöttöä kaikki kilpailut mukaan lukien, kun Real Madrid marssi sekä Espanjan että Euroopan mestaruuteen. Tällä kaudella Vinícius on jo tehnyt kahdeksan maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä 14 peliin.

Lue myös:

    Uusimmat