Huuhkajat-tähden seura lähellä huimaa Mestarien liiga -saavutusta

Maalikooste: Malmö - Sparta Praha 2:28
Katso: Kaan Kairisen Sparta Praha kaatoi Malmön vieraissa

Suomen maajoukkuepelaajan Kaan Kairisen edustama Sparta Praha kukisti keskiviikkona jalkapallon Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella vieraissa ruotsalaisen Malmön numeroin 2–0.

Kairinen pelasi Sparta Prahan avauskokoonpanossa. Spartan apuvalmentajana toimii Huuhkajien entinen kapteeni Tim Sparv.

Sparta siirtyi johtoon 31. minuutilla Malmön puolustajan Jens Stryger Larsenin oman maalin myötä. Spartan Matej Rynes varmisti joukkueelleen voiton 89. minuutilla iskemällään maalilla.

Suomen entinen maajoukkuekapteeni Niklas Moisander edustaa Malmötä, mutta hän on loukkaantuneena eikä ollut joukkueen kokoonpanossa.

Ottelupari ratkeaa kahden ottelun perusteella, joten jatkopaikkaa ottelu ei vielä ratkaissut.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikolla Prahassa, ja otteluparin voittaja etenee kilpailun varsinaiseen liigavaiheeseen.

Sinne tiensä suomalaisista ovat jo selvittäneet Leverkusenin Lukas Hradecky ja Celticin Viljami Sinisalo.