Huuhkajat-tähti eteni Mestarien liigaan

Maalikooste: Sparta Praha - Malmö 2:53
Sparta Praha voitti Malmön maalein 2–0 ja eteni Mestarien liigaan yhteismaalein 4–0.

Huuhkajien luottopelaajan Kaan Kairisen edustama Sparta Praha nappasi paikan Mestarien liigasta, kun se kukisti ruotsalaisen Malmön viimeisellä karsintakierroksella yhteismaalein 4–0.

Sparta Praha sai lähteä otteluun tukevasta johtoasemasta voitettuaan Ruotsissa pelatun avauskohtaamisen 2–0. Toisen osaottelun avausjakso oli maaliton, vaikkakin kumpikin joukkue pääsi yrittämään maalintekoa rangaistuspotkusta. Prahan Veljko Birmancevic ja Malmön Anders Christiansen kuitenkin epäonnistuivat kumpikin.

Pelin avausmaali nähtiin vasta 80. peliminuutilla, kun oli Lukas Harlinin vuoro päästä pilkulle. Pallo varmasti verkkoon ja Praha tarrasi kaksin käsin kiinni Mestarien liiga -paikkaan.

Kolme minuuttia myöhemmin Albion Rrahmani naulasi lopullisen ratkaisun Malmön verkkoon.

Huuhkajien luottopelaaja Kaan Kairinen pelasi täydet 90 minuuttia. Kairisen lisäksi tällä kaudella Mestarien liigassa nähdään myös Bayer Leverkusenin suomalaisvahti Lukas Hradecky.