Huuhkajat-tähti epätoivoisena: haluaa pois seurastaan – "Aika alkaa olla vähissä"

Huuhkajien huippulaituri Daniel Håkans on kiperässä tilanteessa. Hänen edustamansa Vålerengan pudottua tänä syksynä Norjan pääsarjasta, on 23-vuotias toivonut siirtyvänsä tammikuun siirtoikkunan aikana muualle.

Aika ja vaihtoehdot ovat kuitenkin käymässä vähiin. Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu suurimmassa osassa Eurooppaa torstai-iltana.

– Minusta se on stressaavaa. Valehtelisin, jos en sanoisi haluavani jonnekin muualle, Håkans kertoi maanantain harjoitusten jälkeen Nettavisenille.

– Se on stressaavaa, mutta luulen, että minulla on suhteellisen hyvä vuoropuhelu seuran kanssa. Joten uskon, että voimme ratkaista joitakin asioita.

Norjalaislehden mukaan Vålerengan pöydällä on ollut vain Hollannin pääsarjaseura Heerenveenin lainatarjous, mutta se ei kuulemma ollut tarpeeksi kiinnostava.

Belgialaiset, italialaiset, itävaltalaiset ja ruotsalaiset seurat ovat myös tiedustelleet suomalaistaiturin tilannetta, mutta varteenotettavia tarjouksia ei ole rantautunut.

Håkansin sopimus Vålerengan kanssa ulottuu vuoden 2026 loppuun saakka, joten näiltä näkymin hän on matkaamassa ensi kaudeksi joukkueensa mukana Norjan divariin.

Vaasalaislaiturin markkina-arvo on Transfermarkt-sivuston mukaan tasan miljoona euroa.

– Aika alkaa olla vähissä. Toivon vain, että jotain järjestyy, lisää Håkans.

Vaasan IFK:ssa ja Seinäjoen Jalkapallokerhossa nuorempana pelannut Håkans esiintyi päättyneellä kaudella 24 Norjan pääsarjan ottelussa. Tilille kertyi kuusi maalia ja yksi maalisyöttö.

Suomen A-maajoukkueessa Håkans on pelannut kuusi ottelua ja tehnyt niissä neljä maalia, mukaan lukien hattutempun kesäkuun EM-karsintaottelussa San Marinon verkkoon.

Lue myös:

    Uusimmat