Hyundai-pomo kertoi ilouutisen Ott Tänakin kartturin tilanteesta

Tähän päättyi Ott Tänakin ralli – Hyundai kyljellään ojassa 0:46
Tähän päättyi Ott Tänakin ralli – Hyundai kyljellään ojassa

Hyundain tallipäällikkö Cyril Abiteboul kertoo Ott Tänakin kartturin Martin Järveojan päässeen lauantaina sairaalasta, jossa tämä oli tarkkailtavana perjantaina sattuneen rajun ulosajon jälkeen.

Tänak ja Järveoja ajoivat ulos perjantain toisen ja koko rallin kolmannen erikoiskokeen ensimmäisillä kilometreillä. Virolaisten Hyundai lipsahti vasemmalle kääntyvässä mutkassa leveäksi ja pyörähti katon kautta ympäri ojaan. Vauhti tyssäsi ojassa olleeseen koivuun.

Tärsky oli sen verran kova, että erikoiskoe keskeytettiin välittömästi ja paikalle lähetettiin ambulanssi. Tänak ja Järveoja nousivat autosta omin jaloi, mutta Järveoja kuljetettiin lääkintähelikopterilla sairaalaan.

Myöhemmin perjantaina Hyundai tiedotti Tänakin olleen kunnossa, mutta Järveoja jäi sairaalaan varotoimenpiteenä lauantain vastaisen yön ajaksi.

– Olimme tyytyväisiä nähdessämme Ottin ja Martinin palaavan tänään huoltoalueelle kertoakseen tiimille, että he ovat kunnossa, Abiteboul kertoo Hyundain lauantai-iltana julkaisemassa tiedotteessa.

– Odotamme innolla, että näemme heidät taas pian tositoimissa.

Lue myös:

    Uusimmat