Hyypiä: Peli kontrollissa

Suomen puolustusta Puolan Bydgoszczissa varmaotteisesti johtanut Sami Hyypiä muistutti hän, että työ on vasta alussa. Hyypiä oli toki tyytyväinen sensaatiomaiseen 3-1-vierasvoittoon yhdestä lohkoin kovimmista maista.

- Olen iloinen siitä, että kerrankin saimme hyvän aloituksen karsinnalle. lloitaan kuitenkin vain hetki, sillä keskiviikkona on vastassa Portugali. Tällaisella pelillä olisi kyllä kaatunut moni muukin maa.

- Peli pysyi hyvin kontrollissa, erityisesti ensimmäisellä puoliajalla. Hieman harmittaa Puolan viimehetken kavennusmaali, Hyypiä jatkoi.

Jo vuodesta 1992 maajoukkueen mukana niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä ollut Hyypiä äityi vielä muistelemaan edellistä yhtäläisen makeaa vierasvoittoa, vuonna 1998 pelattua EM-karsintapeliä Turkkia vastaan (3-1). Yhtäläisyys tuon voiton ja lauantaisen välillä on yllättävä.

- Historia toisti tässä itseään, sillä ennen tuota Turkki-voittoa olimme hävinneet Pohjois-Irlannille, Hyypiä myhäili huonoa kenraaliharjoitusta ja onnistunutta jatkoa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat