Inna Tähkäsen häissä oli totuttua karvaisempi sormuspoika – Salkkarit-tähti paljastaa, mitä ei olisi suostunut tekemään polttareissaan

Inna Tähkänen paljastaa, mitä ei olisi suostunut tekemään polttareissaan:"En olisi puhunut enää kenellekään" 11:58
Inna Tähkänen paljastaa, mitä ei olisi suostunut tekemään polttareissaan: "En olisi puhunut enää kenellekään"

Salkkarit-tähti Inna Tähkänen ja tämän puoliso Julius Martikainen sanoivat viikonloppuna toisillee "tahdon".

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Inna Tähkänen ja tämän puoliso Julius Martikainen purjehtivat viikonloppuna avioliiton satamaan.

Tähkänen kertoi taannoin MTV Uutisille, että hän ja hänen puolisonsa arpoivat pitkään pienten maistraattihäiden ja isojen bileiden välillä. Ratkaisu löytyi lopulta musiikista.

– Ajattelimme, että bändi sen juhlan tekee. Siitä se sitten lähti, että pidetään isot juhlat, hän sanoi.

Tähkäsen mukaan häävalmistelujen työläin ja stressaavin vaihe oli eittämättä istumajärjestyksen teko.

– Tein sitä monta tuntia. En jotenkin saanut sitä toimimaan, oli joko liian isot pöydät tai liian pienet pöydät, hän kertasi.

Häävalmistelujen lomassa saattoi myös silloin tällöin tulla ilmi erinäisiä asioita, joita Tähkänen tai hänen puolisonsa eivät olleet ottaneet lainkaan huomioon.

– Mitä lähemmäs (häitä) mentiin, niin ihmiset kyselivät, että onko teillä jo tienvarsikyltit? Olin, että heh, mitkä? hän nauroi.

Yksi perinteistä hieman poikkeava asia, joka Tähkäsen ja tämän puolison häissä nähtiin, oli tavallista karvaisempi sormuspoika.

– Koirani tuo vihkisormuksemme kirkossa, hän paljasti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tähkäsen polttareita vietettiin heinäkuussa Turun saaristossa. Näyttelijän mukaan hän ei ehkä aikaisemmin ajatellut polttareiden olevan asia, jota hän tulisi elämässään odottamaan.

– Se on ollut enemmänkin, että "Ai, semmoisetkin tapahtuvat", hän kertoo.

Rakkaimpien ystävien seura, Turun saaristomaisemat ja päivän mittaan suoritetut aktiviteetit saivat Tähkäsen kuitenkin pitämään polttareita jopa häkellyttävänä kokemuksena. Hän kuvaili päivän olleen rento ja täynnä rakkautta.

Polttareihin kuuluu usein erilaisia ohjelmanumeroita, joissa saatetaan esimerkiksi testata juhlakalun kykyä suoriutua noloista tai jännittävistä tehtävistä. Tähkänen tiesi heti, mitä hän ei olisi suostunut polttareissaan tekemään.

– Benjihyppy. Sanoin (ystävilleni), että jos silmäni sidotaan ja kun avaan ne, olen jossain 200 metrin korkeudessa ja minun pitäisi hypätä, niin en puhu enää kenellekään, hän kertoi ja lisäsi kärsivänsä pahasta korkean paikan kammosta.

Näyttelijä lisäsi myös toivoneensa, ettei häntä laitettaisi suorittamaan minkäänlaista tehtäväbingoa keskellä kaupunkia.

– Mielummin ollaan vain yhdessä ja nautitaan toistemme seurasta. Se oli minulle tärkeintä, hän totesi.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat