Italian legenda todisti historiallista hetkeä poikansa debyytissä

Daniel Maldinista tuli kolmannen polven Maldini, joka pelaa Italian maajoukkueessa 2:00
Paolo Maldini oli seuraamassa poikansa historiallista debyyttia Italian maajoukkueessa.

Kolmannen polven jalkapalloilija Daniel Maldini teki historiaa debytoimalla Italian maajoukkueessa, kun Israel kaatui lukemin 4–1 Kansojen liigassa.

23-vuotiaan Maldinin debyytti oli ensimmäinen kerta jalkapallon historiassa, kun kolmen sukupolven pelaajat samasta perheestä edustavat maajoukkuetta. Danielin isä Paolo Maldini on yksi Italian kaikkien aikojen ikonisimmista pelaajista. Hän pelasi pääsääntöisesti puolustajana 126 maaottelua. Hänen isänsä Cesare Maldini pelasi Italian väreissä 14 maaottelua niin ikään puolustajana.

Paolo Maldini oli paikalla todistamassa poikansa debyyttiä Israelia vastaan. Daniel Maldini tuli kentälle 73 minuutin kohdalla, heti Italian 3–1-maalin jälkeen.

Jutun ylälaidassa olevalta videolta voi nähdä Daniel Maldinin debyyttihetken ja isä Paolon reaktiot katsomosta. Videolla näkyy myös Italian maalit.

– Olen iloinen, että vanhempani tulivat katsomaan. Juttelen heidän kanssaan, kun pääsen kotiin, Daniel Maldini sanoi Reutersin mukaan.

– Tunne oli todella vahva ja positiivinen, nuori Maldini kommentoi fiiliksiään.

Italia voitti ottelun lopulta 4–1. Maaleista vastasivat Mateo Retegui, Giovanni Di Lorenzo kahdesti ja Davide Frattesi

Kolmannen polven Maldini ei ole jatkanut isänsä ja isoisänsä perinteitä pelipaikan suhteen, sillä hän pelaa pääosin hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Seurajoukkuetasollakin isän pitkä AC Milan -putki päättyi. Paolo Maldini pelasi koko uransa AC Milanissa. Siellä aloitti myös Daniel, mutta pari vuotta sitten hän siirtyi lainalle Empoliin, ja myöhemin Monzaan, jossa hän nykyään pelaa.

Italialla on Kansojen liigan A-liigassa neljän ottelun jälkeen 10 pistettä, ja se johtaa lohkoaan.

Lue myös:

    Uusimmat