Italiassa villiinnyttiin – Armand Duplantisin videossa "merkillinen yksityiskohta"

Katso videolta: Armand Duplantis taivutti seiväshypyn olympiakultaa uudella maailmanennätyksellä.

Seiväshypyn maailmanennätysmies Armand Duplantisin paitavalinta hänen lomallaan on innostanut silmäpareja Italiassa.

Maailmanennätystään 625:een viime viikon maanantaina Pariisin olympialaisten miesten seiväsfinaalissa parantanut ruotsalainen megatähti Duplantis on lomaillut kisojen jälkeen Kreikassa tyttöystävänsä Desirée Inglanderin kanssa. "Mondo" on julkaissut myös lomailusta tunnelmapaloja sosiaalisessa mediassa.

Tuoreella TikTok-pätkällä hän murkinoi eri ruokia tyttöystävänsä kanssa.

– Näkökulma: syömässä mitä ikinä haluat olympialaisten jälkeen, Duplantis kirjoitti kollaasivideon yhteyteen.

Ruotsalaishyppääjä syö hetkittäin ruokaa italialaisen jalkapallojätin AC Milanin paita yllään. Tämän ovat noteeranneet muun muassa Italian Sky Sport ja legendaarinen urheilulehti La Gazzetta dello Sport.

La Gazzetta dello Sport luonnehti, että "merkillinen yksityiskohta" ei ole taatusti jäänyt huomaamatta monilta seuran faneilta, jotka ovat kommentoineet innostuneesti Duplantisin profiiliin. 

Zlatan taustalla?

Ruotsalaislehti Expressen spekuloi, että Duplantisin suosikkiseuran valinnassa saattaa olla taustalla Zlatan Ibrahimovic. Ruotsalainen jalkapallolegenda päätti pelaajauransa AC Milanissa ja työskentelee nykyään Milanin urheilu-, media- ja viihdeosastolla sekä seurajohdon neuvonantajana.

Duplantis on kertonut, miten hän tapasi Ibrahimovicin aiemmin Las Vegasin F1-osakilpailun yhteydessä. 

– Esittelin itseni ja hän sanoi tietävänsä jo, kuka olen. Se oli siistiä, hän oli erittäin lämmin ja mukava, Duplantis setvi Aftonbladetille.

Hän viihtyi kesäkuussa Italiassa ja taivutti Euroopan mestaruuden Roomassa.

Lue myös:

    Uusimmat