Snoop Dogg varastaa huomion olympialaisissa – tässä ovat epävirallisen "kisamaskotin" toistaiseksi hulvattomimmat hetket

Snoop Doggin täyttä heittäytymistä Pariisin olympialaisisten tunnelmaan ihastellaan ympäri maailmaa.

Pariisin olympialaisten toinen viikko pärähti juuri käyntiin, ja miljoonat ihmiset ympäri maailman seuraavat yhä silmä kovana huippu-urheilijoiden suorituksia omissa lajeissaan. 

Yksi kisojen kovimmista faneista lienee tapahtuman epäviralliseksi "maskotiksi" noussut yhdysvaltalaisräppäri, 52-vuotias Snoop Dogg

Moni muistanee jo vuoden 2021 Tokion olympialaisista sosiaalisessa mediassa laajalti levinneet videopätkät Snoop Doggin ja näyttelijä-koomiko Kevin Hartin  juontamasta NBC:n ohjelmasta, jossa käytiin läpi kisojen kohokohtia. Erityisen suosituksi nousi video, jossa Snoop Dogg ja Hart ihastelevat kouluratsastusta. 

Alla olevalla videolla Kevin Hart ja Snoop Dogg kommentoivat eri lajeja vuoden 2021 Tokion olympialaisissa. 

Kouluratsastuksen kommentoinnista erityisen ikoniseksi on noussut Snoop Doggin haltioituminen siitä, kuinka hevonen vaikuttaisi tekevän "crip walkin", joka on tanssityyli, jonka alunperin aikoinaan kehitti omaksi tunnistettavaksi kävelytyylikseen yhdysvaltalainen Crips-katujengi. 

– Tämä hevonen on ihan irti! Minun on saatava se videolle, Snoop Dogg hehkutti pätkässä.

Luultavasti kiitos edellisten olympialaisten erikoiskommentaattorin työn, on Snoop Doggilla myös näissä olympialaisissa virallinen rooli, sillä hän toimii tänä vuonna yhdysvaltalaisen NBC-kanavan olympialaisten erikoiskirjeenvaihtajana paikan päällä Pariisissa. Snoop Dogg oli myös yksi olympiasoihdun kantajista kisojen avajaisissa. 

Sittemmin töidensä lisäksi räppäri on antautunut Yhdysvaltojen olympiajoukkueen suurimmaksi kannattajaksi – lajista riippumatta. Moni Snoop Doggin taltioiduista hetkistä olympialaisissa on herättänyt suurta ihastusta ympäri maailman.

Keräsimme kokoon koosteen Snoop Doggin unohtumattomimmista edesottamuksista Pariisin olympialaisissa. 

Tsemppitanssi voimistelijoille

Voimistelija Simone Biles, joka on voittanut vuoden 2024 olympialaisissa jo kolme kultamitalia,  synnytti hurmosta suorituksillaan Pariisissa. Hurmokseen yhtyi myös Snoop Dogg, joka innosti Bilesin sekä Jordan Chilesin katsomosta käsin yhteistanssiin voimisteluareenalla. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Meet & Greet olympiahevosten kanssa

Edellisisten olympialaisten aikaan ratsastusta ihastellut Snoop Dogg ihastutti itse lauantaina 3. elokuuta, kun tämä piipahti tapaamaan kisahevosia ennen kouluratsastuksen joukkuekilpailua. Snoop Doggin panostus tapaamiseen on ilahduttanut ihmisiä erityisen paljon, sillä räppäri oli pukeutunut tilaisuutta varten kouluratsastajan kisa-asuun. 

The Guardianin mukaan tapaaminen räppärin ja olympiahevosten välillä oli saavutus, sillä Snoop Dogg on myöntänyt pelkäävänsä hieman hevosia. Jännityksestään huolimatta artistin onnistui kuitenkin syöttää hevoselle ainakin porkkanaa. 

– Olen kiinnostunut hevosista, jotka tanssivat ja haluan antaa niille vähän porkkanoita ja omenoita varmistaakseni, että ne on ruokittu ennen kuin ne menevät tekemään oman juttunsa, Snoop Dogg kommentoi lehden mukaan. 

Snoop Dogg suuntasi tapaamaan hevosia yhdessä hyvän ystävänsä Martha Stewartin  kanssa, joka niin ikään on Pariisissa seuraamassa kisoja. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uusia lajeja

Snoop Dogg on myös heittäytynyt testaamaan urheilulajeja, joista suurin osa lienee olleen räppärille uusia tuttavuuksia. 

Artisti on käynyt kokeilemassa ainakin judoa, painonnostoa, 200 metrin sprinttijuoksua sekä miekkailua. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hyppäsihän Snoop Dogg myös uima-altaaseen itse uimalegenda Michael Phelpsin  kanssa, jolla on olympiauraltaan 28 mitalia. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uudenlainen kommentaattori

Penkkiurheilun lisäksi Snoop Dogg on ehättänyt istahtaa myös kommentaattorin pallille. Räppäri on selostanut omalla tyylillään muun muassa sulkapalloa sekä estejuoksua. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaiken tämän lisäksi Snoop Dogg on ehtinyt pyörähtää muun muassa Louvressa ja antanut tilanneraportteja olympialaisten huumasta ympäri Pariisia – sekä kommentoinut omaa työnkuvaansa kisoissa. 

– Olen ollut täällä olympialaisissa tekemässä töitä. Puhumassa urheilijoille, perheille, tapaamassa ihmisiä ja pusuttelemassa vauvoja ja tekemässä kaikkia niitä asioita, joita teen pysyäkseni poliittisesti korrektina. Vain olemassa Snoop Doggina, se on asia, jonka osaan parhaiten.

Lue myös:

    Uusimmat