Itämainen porkkanalisäke

Keltainen porkkanalisäke
Kotimaiset kasvikset
Julkaistu 30.08.2004 15:14(Päivitetty 14.02.2005 14:16)
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 0,5 kg porkkanoita
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl curryjauhetta
  • 0,5 tl inkivääriä (tai 1 tl tuoretta inkivääriä)
  • 1 tl hunajaa
  • ripaus suolaa

Paahda seesaminsiemenet teflonpannulla ilman rasvaa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Siirrä siemenet odottamaan.

Viillä kuorimaveitsellä tai juustohöylällä porkkanoista pitkittäin nauhamaisia suikaleita.

Kuumenna öljy pannulla, lisää curryjauhe ja inkivääri ja lämmitä mausteita hetki.

Lisää porkkananauhat ja hunaja ja anna porkkanoiden pehmetä.

Lisää seesaminsiemenet porkkanoiden joukkoon ja sekoita varovaisesti.

Tarjoa broilerin tai grillatun lihan kanssa.

Resepti: Kotimaiset Kasvikset

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle