Jääkiekkoilija Adam Johnsonin kuolemasta järkyttävää puhetta isolla uutiskanavalla – ex-NHL-pelaajat vihjailevat tahallisuudella

Uutiskanava Fox Newsin tv-toimittaja Jesse Wattersin lausunto Britannian kiekkoliigassa kuolleen Adam Johnsonin tapauksesta meni niin pitkälle, että jopa rääväsuinen ex-NHL-pelaaja Sean Avery paheksui kommenttia. Siitä huolimatta Avery piti potkuliikettä jollain tavoin tahallisena.

Avery, 43, oli videoyhteydellä mukana Fox Newsin uutislähetyksessä, jossa käsiteltiin lauantaina Britannian kiekkoliigan ottelussa tapahtunutta järkyttävää onnettomuutta. Nottingham Panthersin yhdysvaltalaispelaaja Adam Johnson sai kaulaansa kuolettavan haavan Sheffield Steelersin Matt Petgraven luistimesta. Tapaus on otettu järkytyksellä vastaan koko kiekkoilevassa maailmassa.

Fox Newsin lähetyksessä tilannetta kommentoinut Avery ei yhtynyt juontaja Wattersin näkemykseen, jonka mukaan ”likaisena pelaajana tunnetun” Petgraven osuma Johnsoniin näytti jopa ”murhalta”.

– Joo, tuo on aika vaarallinen sana heiteltäväksi. Olen nähnyt sen (videon). Se on kamala ja sitä on vaikea katsoa, Avery kommentoi.

Aivan täysin ei Avery silti vahingon piikkiin tilannetta laskenut, vaan aloitti spekuloinnin tapauksen taustoista.

– Tekikö tämä poika liikkeen, joka oli erittäin epätavallinen? Luulenko, että hän yritti ottaa jonkin sortin kontaktia? Ehdottomasti, Avery vastasi.

– Näin taklauksen ja jalan liikkeen. Sen ei olisi pitänyt olla siellä, missä se oli. Se oli kamala. En voi edes katsoa videota uudelleen, hän jatkoi.

Petgrave on saanut kuolemantapauksen jälkeen valtavasti vihapalautetta. Myös toinen entinen NHL-pelaaja Chris Therien yhtyi näkemykseen, ettei luistin  välttämättä osunut Johnsoniin vahingossa.

– Voin kirjaimellisesti pahoin siitä, mitä näin. Se näytti tahalliselta. Se oli kungfu-potku. Silmäni eivät valehtele. Sanokaa, että olen väärässä, Therien vihjaili.

Therien vaati myös Britannian EIHLn keskeyttämistä käynnissä olevan poliisitutkinnan ajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat